Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do mam kilku mies chlopcow

czy to normalne?mamy chlopcow

Polecane posty

Wiem ze to glupio zabrzmi,ale.. Jak zmienialam pieluche u mojego cztero mies synka zauwazylam ze w okolicach narzadow plciowych zaczynaja mu rosnac wloski.sa malusienkie ale geste. Czy to normalne??? Myslalam ze pojawiaja sie dopiero w okresie dojrzewania.

Na nogach ani nigdzie indziej ich juz nie ma tylko w okolicach intymnych,widac je golym okiem,geste sa.

Gość mama sama w domu...
ja nic takiego nie zauważyłam u mojego synka ani jak był malutki ani teraz jak ma prawie 3 latka.

Gość MatkaNatura
Zapytaj pediatrę - może jakis problem hormonalny?

Rety...nie wiedzialam ze taki rzeczy moga spotkac tak male dziecko :( Skad moglyby sie wziac problemy hormonalne????

Prawik wracaj do lekcji.

Gość Mamamamam
Pravik i to forum przyszedles nawiedzac?wystarczy ze na ogólnym cie pełno więc idź wyruchaj matkę a nie pisz tu Do autorki mój synek tez tak miał i ma do tej pory hehe Ale ja nie jestem z tych mam co o wszystko panikuja ...poprostu taka jego uroda

Gość Mamamamam
Pravik i to forum przyszedles nawiedzac?wystarczy ze na ogólnym cie pełno więc idź wyruchaj matkę a nie pisz tu Do autorki mój synek tez tak miał i ma do tej pory hehe Ale ja nie jestem z tych mam co o wszystko panikuja ...poprostu taka jego uroda

Moj synek tez mial malusienkie wloski, takie jasniutkie Zauwazylam jak mial 4 miesice ,teraz juz sie nie przygladam:) z twoim dzieckiem wszysko w porzadku:)

Boze,wlasnie sie naczytalam na internecie o takich przypadkach.Moze to oznaczac nawet nowotwor... Pieprzony internet,tak sie teraz martwie.. To nie jest normalne ze on ma tam wloski :(

Zebra naprawde?? Takie jasniutenkie??? Dzieki Ci kobieto!!!juz sie zalamalam... Zaczynam sobie wkrecac... Synek ma 4miechy a kazdy mowi ze wyglada na conajmniej 6...ma pelnoi wlosow na glowie...wiem ze to glupie myslenie ale czy to normalne?

Gość mamamamam ja tez
Moj syn ma juz skonczone 2 lata, ale od malenkiego ma wloski jasne na calym ciele, tam tez ma.. ale nie sa "geste".. poprostu meszek.. wydaje mi sie ze to bardziej geny niz nowotwor.

Gość mamamamam ja tez
;) Na glowie tez ma- dlugie :) Nic sie nie martw, ale zawsze dla upewnienia mozna zapytac specjaliste ;)

ja bym dla swiętego spokoju przy najbliższej wizycie u lekarza zapytała o to a wizyta chyba nie długo bo jakies szczepienie lada moment was czeka

Gość mamama27
karmisz piersią? możliwe że to od hormonów które ma z pokarmem - albo popatrz na tatusia dziecka - jak jest konkretnie owłosiony to dziecko to ma po nim - mój też ma na nogach i wszędzie indziej..

Karmilam do trzeciego mies. Tez nie panikuje z byle powodu...ale dziwnie takie wloski wygladaja u niemowlaka....