Merlin_88 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Cześć, okres zaczął mi się we wtorek,w pierwszy dzień był skąpy(po południu dostałam) następne trzy dni były obfite a następnie skąpe i brązowe plamienie( takie jakby gluty?) dzisiaj już była tylko smuga. Jestem także jakaś osłabiona. Czy to jest normalne ? Uprawiam z chłopakiem petting ale ostatnio nie było nic, ostatnie miesiączki normalnie. Jeśli już to ja "robiłam mu dobrze" ale w miarę dokładnie myłam ręce. Czasami mam taką paranoje że jednak coś na nich zostało ;/. Pobolewa mnie brzuch.. ale to mogą być problemy gastryczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Up? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 up? Czy to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaannnannnannnannnannnanna Napisano Kwiecień 10, 2012 w ciązy na pewno nie jesteś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annaannnannnannnannnannnanna Napisano Kwiecień 10, 2012 pleminiki to nie są supermeny. w takim środowisku jak dłonie plemniki żyją kilka minut więc bez nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Kwiecień 10, 2012 A to osłabienie jest normalne po okresie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 up? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merlin_88 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Up ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach