Gość GreGus Napisano Kwiecień 9, 2012 Witam ! Chciałbym aby ktoś podzielił się ze mną doświadczeniem. Może ktoś mi poradzi coś. Kilka lat temu wykryto u mnie niedosłuch na ucho ( ok. 60% )a było to na badaniach w szkole . Wysłano mnie do poradni skąd później zostałem pokierowany na Kajetany. 1 operacja , później 2 operacja . Na 1-wsza czekałem ok. 9 mscy, a 2 już troszkę mniej. Powodem był Perlak złocisty. Z tego co mi powiedziano operacje obydwie bez komplikacji . Wszystko było ok, nie było wycieków z ucha i słuch był znakomity . Niestety Około pół roku temu z ucha zaczęła sączyć się ropa . Ponownie udałem się do poradni, która współpracuje z Kajetanami i kontynuuje leczenie . Czy to może być nawrot perlaka ? Jak bylem pierwszy raz spotkalem pewna osobe ktora juz 7-my raz byla na takiej operacji ? Czy ktos z was mial lub ma taki sam problem ? A na marginesie czy trądzik z bakteria(gronkowiec) może mieć coś wspólnego z tym ? Z góry dziękuję :) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach