Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błagam o pomoc radę

chory paniczny strach przed nową pracą

Polecane posty

Gość błagam o pomoc radę

mam zawód, umiejętności z tym, że w każdej pracy inni ucza się na moich błędach i/lub robię brudną robotę (albo zastępstwo)i potem prace tracę. Oprócz tego praca wyłącza mnie w życia, trafiam na chore miejsca, nikt się ze mną nie liczy. Co lepsze-reszta pracowników ma się dobrze. Tylko ja zawsze trafię w jakieś g...., po którym długo się leczę. Umrę w głodu gdy coś z tym nie zrobię. Zawaliłam nawet ostatnio rozmowę ze strachu, że znów mnie będą męczyć i niszczyć :(

Gość jasniej bejb
jesli tak pracujsesz jak iejasno gadasz to sie nie dziwie:)

Gość gsdgdszgs35
wiesz,jeśli ciągle tracisz pracę z powodu błedów i zawsze czujesz się przesladowana,to sorki ale to z tobą coś jest nie tak a nie z pracodawcami

Gość błagam o pomoc radę
w każdej pracy inni uczą się na moich błędach

Gość gsdgdszgs35
a ty się nie uczysz na swoich bledach?:)

Gość błagam o pomoc radę
co do wyboru g...ych pracodawcó to przyznaję, że się nie uczę :o Gdybym wyciągała wnioski i nie szła z prądem to bym nie powtórzyła tych samych błędów.

Gość gsdgdszgs35
to nie powtarzaj błedów,nim wyslesz cv zastanów się czy dasz radę na tym stanowisku,przypomnij sobie wszystko czego się nauczyłaś w poprzednich pracach i trzymaj się z dala od kłopotów :)

Gość błagam o pomoc radę
no właśnie. Masz rację :) Tylko wiesz, człowiek łapie pracę na zasadzie "nie bycia nierobem" a potem się okazuje, że lepiej było jednak trochę poczekać, poszukac i nie zawsze brać to co wydaje się bardziej rozwojowe.

Gość gsdgdszgs35
wszystko zalezy od sytuacji w jakiej się znajdujesz ,jeśli ;potrzebujesz pieniędzy to nie mozesz jej zbyt długo szukać,ale jeśli mozesz sobie pozwolić na komfort jakim jest szukanie NORMALNEJ

Gość gsdgdszgs35
nie wiem dlaczego mi ucięło post ale jeśli mozesz sobie pozwolić na komfort jakim jest szukanie NORMALNEJ,Fajnej pracy ,w której mozesz się rozwijać ,to nie rozdrabniaj się tylko cierpliwie przeglądaj ogłoszenia :)

Gość błagam o pomoc radę
to nawet nie o ogłoszenia chodzi. Można w ciemno wysyłać i to jest lepsze. Pójdę już spać :) bo potem nie wstanę rano. Dziekuję Ci za normalne wpisy. Tu się to nieczęsto zdarza.

Gość M56
Jeżeli wszyscy poza tobą jakoś sobie radzą, dogadują się, to niewykluczone, że problem tkwi gdzieś w Tobie. Możesz mieć jakąś cechę, która powoduje komplikacje, a potem zaczyna się efekt domino: wiesz, że coś możesz popsuć, więc wywołujesz to, potem zaczyna się stres, który prowadzi do kolejnych błędów. Czujesz się więc bardziej niezdarna i gorsza od reszty pracowników. Dobrze byłoby przeanalizować sytuację z psychologiem - może coś doradzi, podpowie jak nad sobą popracować.