Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niespokojny

Dr Giedrojć Juraha Białystok/Łódź/Holandia

Polecane posty

Witam. Czy ktoś ma jakieś opinie na temat tego lekarza? Bardzo bym prosił o wypowiedzenie się, jeżeli coś o nim wiecie, bo planuje u tego Pana robić korektę nosa. Pozdrawiam.

Gość karolka787
Ja mam korekcję nosa u doktora Giedrojcia w najbliższy czwartek, w Chorzowie w Weiss Klinik. Tez poszukiwał informacji na jego temat, ale ciężko było - choć na kilku forach kilka osób go polecało. Byłam też na konsultacji w Polanicy, ale dr Giedrojć zrobił na mnie niesamowite wrażenie! i to jemu postanowiłam zaufać:) odezwę się po zabiegi

Gość karolka787
jak obiecałam, powracam po zabiegu:) w zeszły czwartek miałam korygowany nos przez dr Giedrojcia w Weiss Klinik, razem z nim operowała mnie Pani dr Piekarska. Bardzo jestem zadowolona! Pan doktor bardzo czuły i opiekuńczy, czułam się jak córeczka przy tatusiu:) Jutro mam mieć ściągane szwy i opatrunek, ale już teraz widać, że nosek mój jakby mniejszy...

Gość u kogo
ty miałaś operację, skoro NASA pisała, że dr wtedy nie było?

Gość karolka787
Miałam wtedy operację, nie wiem skąd te informacje. Dziś mam ściagany opatrunek wieczorem. Na tamtym forum tego nie dementuję, bo dyskusja tam jest mało merytoryczna... Jakby co, podaję kontakt email - karolinaz87@interia.pl

Gość gość
Upup jakies nowe noski od dr Giedrojca? Proszę o opinię gdyz sama czekam na operacje u tego lekarza.

Gość gość
Miałem korektę nosa u doktora przeszło rok temu. Aktualnie mam spore problemy z oddychaniem ( nie mogę swobodnie oddychać). Jak również zacząłem chrapać w nocy. Wniosek - warto się dobrze zastanowić zanim się zdecyduje na korektę.

Gość gość
W jakim mieście robiłaś nos?

Gość gość
No właśnie, tez jestem zainteresowana tematem. Proszę o opinię na temat dr Giedrojcia.