Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifka25

problem z okresleniem śluzu

Polecane posty

Gość fifka25

witajcie. palnujemy z mezem dziecko, pierwsze. ja nie bralam i nie biore tabletek anty, nie uzywalismy prezerwatywy,od 5 lat stosunek przerywany , liczenie dni itd. o dziwo wpadka nam sie nie zdarzyla. zaczynam obserwacje sluzu zeby wiedziec kiedy owulacja. mieisaczki mam nieregularne, co 29-31 dni. i mam problem zokresleniem śluzu. poczatek miesiaczki mialam 23 marca wiec teraz teoretycznie powinnam miec dni plodne i byc po owulacji. wczoraj i dizś sluz byl biały, malo go bylo i zaschnął na bieliznie. przed miesiączką mialam duzo śluzu, uczucie mokrosci . boje sie ze cos ze mną nie tak . do tej pory jakos wnikliwie nie obserwowalam śluzu ale o konsystencji 'bialka kurzego' czyli owilacyjnego chyba nie mialam :( czy ten biały śluz to znak ze uz po owulaci czy moze cos niedobrego ze mną ie dzieje ?

Gość balallajka
dawaj foty

Gość fifka25
jak ktos się na tym zna to mogę wysłać moje majtki

Gość fifka25
myslalam ze chociaz w tym dziale siedzą normalne kobiety które mi odpowiedzą ale sie pomylilam....

Gość Kalifa
Może spróbuj obserwować swój śluz i używaj w tym czasie testów owulacyjnych, albo mikroskopu owulacyjnego np afrodyta. Po czasie będziesz mogła mniej więcej zobaczyć jak Twój śluz wygląda w dzień owulacji...