Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mad Sister

Neostrada zrobiła mnie w ... bambuko

Polecane posty

Gość Mad Sister

Miało być 1 Mb/s prędkości, a ile jest? Około 256 kb/s! Zgłaszałam to do nich, to mi fiuty powiedzieli, że coś tam z linią jest nie tak i nie da się nic zrobić! Męty jedne. Potem dali mi numer, na który mam zadzwonić, żeby dostać zwrot kasy, bo niby co mam płacić za 1 Mb/s skoro mam prędkość na poziomie chuja? I co się okazało? Że nie da się tam dodzwonić, ot nikt nie odbiera! 😠 Miał ktoś coś podobnego? Co mam z tym zrobić? :o

Gość inzynier serwisowy/...........
Boze sprawdź prędkość lini. Sprawdź szybkość speedtest.pl Jak jest 256. Sprawdź czy możesz zerwać umowę I czy jesteś w zasinegu jak już się dowiedziałaś. Kup modem do lapa albo załóż konto w banku. Zamów kartę i nie płąć co miesiąc w czym problem ?? Czy to mod kafe siedzi. 10 lat doświadczenia serwisowego od rtg do sprzetu medycznego i rehabilitacjnego. W czasie wolnym profesjonalne doradztwo sprzetu. Jako jedyny powiem ci prawdę bo nie sprzedaje ci produktu. Znam wszystkie wady produktów. M.in wady konstrukcyjne. Dodatkowo podam najniższą cenę w necie i w promocji. Podam gdzie dostać BEZPŁATNY INTERNET MOBILNY koszt karty sim 27pln zasięg cała polska. BRAK INNYCH OPŁAT. 50pln/przedmiot gg4177491 Naprawa zdalna komputera 30pln/h

Gość Mad Sister
Sprawdzałam prędkość linii i to wiele razy i wychodziło mi właśnie około 256 kb/s!

no więc sprawdź umowę. I sprawdź co na to tpsa. Po uj płącić 30 czy 50 pln miesięcznie. A jak nie to sprawdź ofertę netii ale oni działają na sieciach tpsa więc szybciej nie dadzą. Więc albo net za free albo z limitami od tmobile, play czy czego tam chcesz.

14 dni chłopie... mądrujesz a sie nie znasz. Po za tym 14 dni od unieruchomienia a nie od zgłoszenia czy umowy

uruchomienia jak uruchamiać załączać co sie dzieje z kafe że zmienia

Czego nie ma na papierze.....to nie istnieje. Wypierdol im pismo z nagłówkiem REKLAMACJA i wyślij za potwierdzeniem. Ja im już podziękowałem 2 lata temu. Dodatkowo kazałem im powypierdalać słupy ze swojej posesji i pozwijac te zasrane wiszące wszędzie kable. Dzięki mnie......stracili kilku klientów i nieco grosza...

Gość Mad Sister
A nie da się uzyskać zwrotu chociaż części kasy?

Gość pinesssskaaa
KURVA Z TAKIM RYJEM PRACOWNIK HANDLOWY:O

PIERDOLCU masz 10 dni na zerwanie umowy A 14 dni od ropoczęcia usługi że usługa nie funkcjonuje tak ??????? WIĘC JAK KURWA NIE FUNKCJONUJE JAK W UMOWIE 1mbit to ma 14 dni Jak ja was kurwa w tych telefonach nienawidzę. Jak dzwonie i mówię że mi serwer padł bo tu i tu macie awarie... to oni wyślą techników a potem ja kurwa muszę jechać i jeszcze za was robić.........

Gość pinesssskaaa
KTO CIE PRZYJAL JAKO PRACOWNIK HANDLOWY Z TAKIM RYJEM TO TY MOZESZ CONAJWYZEJ NALESNIKI NA RYNKU SPRZEDAWAC:O

Widzisz jak kurwa pierdolisz debilu!!!!!!!! Po 1 w neti usługa tv net i tel kosztuje 120pln BO NA LINI TPSA!!! A ona kurwa nie mieszka w mieście. Opcji takiej jak mówisz nie ma na tpsa. Po 2 gie zerwanie umowy z powodu nieprawidłowego świadczenia jest 14 dni Jak byś miał łeb wiedział byś że są święta i 10 dni jej na 99% mineło. Ty naprawde jesteś zjebany czy kurwa w piwnicy cie trzymali ??

Gość pinesssskaaa
MOWIE KURVA ZE ON NALESNIKI NA RYNKU SPRZEDAJE A NIE PRACUJE W NETII

Gość Mad Sister
Ale ja mam tą umowę już długo, składałam skargę też już jakiś czas temu, i chuje nic nie zrobili. Najpierw gość przyjął zgloszenie o awarii i powiedział, że na drugi dzień przyjda technicy, a potem wysłali smsa, że naprawione i technicy nie przyszli, a prędkość nadal taka sama. Więc znowu dzowniłam i wtedy gość powiedział, że nie da się wyciągnąć większej prędkości i dał numer, pod którym mam składać reklamację, ale ten numer nie działa :o Jebane kurwy, chuje popierdolone, szmaty obwisłe, a oby im ten kabel w dupach utknął, męty nienamaszczone, stare pryki, oszusty oślizgłe, pędraki zubożałe, robole obwiędłe, impotenci intelektualni, frajerzy za dychę! 😠 Sorry, że tak się wyrażam, na codzień tak nie mam, ale normalnie takiej marnej prędkości neta to nawet na przedmieściach Kambodży nie mają kurwa jego mać!

TP to tak naprawdę banda chuja... ...Idę spać, bo niepotrzebnie sobie przypomniałem o tych czereśniakach i ...............zresztą chuj im w dupę . . . Dobranoc

Nie wiem ale zjebany jest jak huj Po 1 20mbit działa tylko na llu tzn ok 2km od centrum dużego miasta. A ten jej 20 mbit proponuje... No zajabać takich handlowców.. Huj że nic nie wie niech tylko nie napieradala na domowy

Gość Mad Sister
Nawiasem mówiąc, mieszkam w mieście, ale to małe miasto dlatego mówię na nie wiocha.

Nigdzie kurwa nie dzwoń, bo szkoda kasy. Pierdolnij im pismo za pismem. Żądaj osoby kontaktowej, terminów i nazwisk. złodziejska banda

Gość Mad Sister
HMS Petard, a u ciebie co było nie tak, że im podziękowałeś już 2 lata temu?

To samo. Dodatkowo chuje poustawiali sobie swoje zasrane słupy mojej działce na długości 200 metrów- gdzie na mapie geodezyjnej jest droga dojazdowa:D kurwa. Paranoja.... ....i jeszcze mi bydlaki powiedzieli,że sąsiedzi z mojej przyczyny zostali odcieci od telefonów... Kazałem wypierdalać TP razem z ich słupami.... Ta firma to Nieporozumienie

Gość Mad Sister
Jebać ich. Już dawno zmieniłabym sobie internet, ale planuję się w niedalekiej przyszłości wyprowadzić i nie chce się wiązać żadną dłuższą umową :o