Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzotykaaaaaa123

prosze o odpowiedz dziewczyny :(

Polecane posty

Gość egzotykaaaaaa123

Mam taki wstydliwy problem,podczas masturbacji a konkretnie intensywnej stymulacji żołędzia łechtaczki kiedy już wydaje mi sie że jestem bardzo podniecona i zaraz "to" nastąpi wytryskuje mi z pochwy a raczej okolic (jest to bardziej okolice cewki moczowej) taki płyn. Nie wiem czy to jest mocz, w sumie jest to dziwne bo przed masturbacją nie miałam potrzeby pójść do kibelka :/ bardzo mnie to nurtuje ponieważ boję się oddać w ręce swojemu chlopakowi tak jak to robię sama... na dodatek dodam,że nie dostałam orgazmu tylko "wystrzelił" ten płyn. Boje sie że to mocz, czy któraś z dziewczyn też tak ma przy stymulacji żołędzia łechtaczki?prosze odpowiedzi :(

Gość kivffj
nie wiem bo sie nie masturbuje :D ale podobno to normalne,czytalam o tym niedawno

Gość yyykhym
U niektórych dziewcząt żołądź łechtaczki jest bardzo blisko w stosunku do ujścia cewki moczowej. Tuż nad nią zaś (cewką moczową) znajduję się symulujący ja punkt. Przy masturbacji palec często ześlizguje się z łechtaczki trafiając i pobudzając owo miejsce. Pewnie to się wlaśnie dzieje u cb

Gość miła w dotyku
nie martw się, mi się też to zdarza przy masturbacji a przy normalnym stosunku nigdy