Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawyyświata

chce isć 1 raz do łożka z dziewczyna ale mam problem boje sie ze moj penis nie w

Polecane posty

Gość ciekawyyświata

chce isć 1 raz do łożka z dziewczyna ale mam problem boje sie ze moj penis nie wystarczy... Mam okolo 14cm dlugosci i okolo 12-13cm w obwodzie. Czy moze starczyc ale na fajny seks a nie odwalenie roboty. Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość ciekawyyświata
wiem ze to nie jest duzo ale czy da rady. Bo nie chce tego ze wyciagne a ona padnie ze smiechu..

Gość jest taki dzień i kazdy to
Jak skończysz 14 lat to zacznie Ci rosnac , nie martw się.

Gość ciekawyyświata
mam 17 wiec juz nie rosnie juz;) wiem ze srednia to 15 cm ale srednia moze byc 10cm a to nie znaczy ze taka osoba zadowolila by kobiete.

Gość jaspel
hej chłopie ty się ciesz że masz takiego to jest absolutnie norma ale im większy tym większy zadajesz ból kobiecie ponieważ od pochwy do ściany macicy kobiety mierzy 15 cm długości tak na 98% reszra 2% to kobiety z większymi albo z deformacjami macicy. Ja się swoim nie będe chwalił bo to tylko od właściciela zależy co zrobi ze swoim sprzętem. Najważniejsza jakość a nie ilość no i technika chłopie technika. Po co ci duża pałka skoro nie będziesz obrotny w łóżku? Zwykłe pchanie nie wystarczy pomyśl o tym...

Gość lajla90
Rozmiar masz normalny, ale nie liczyłabym na jakieś fajerwerki podczas pierwszego razu, zwłaszcza jesli dziewczyna tez jest niedoświadczona.