Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naiwnaPanna

ZARAZ SIĘ ZACZNIE - SMOLEŃSKOWY WTOREK!!!!

Polecane posty

Gość naiwnaPanna

jako młoda Polka chciałabym złożyć wyrazy współczucia rodzinom i przeprosić ich za cyrk który lada chwila się zacznie... już widzę te babcie a krzyżami i flagami polskimi śpiewające pieśni i wymachujące zdjęciami pana Kaczyńskiego, słyszę teorie i mega science fiction stories autorstwa pana Macierewicza (on się w Polsce jednak marnuje - powinien być szefem FBI, CIA i Archiwum X może by się tam spełniał) ... przykro mi, że będą znowu to analizować, podważać, wymyślać, dogadywać i budować na tym kapitał polityczny a Wam przecież potrzeba właśnie ciszy i spokoju... i przepraszam naród że panu Kaczyńskiemu coś się w głowie pomieszało - znicze, wiązanki i modlitwy kieruje się na miejscu tragedii lub przy grobie!! a nie tam gdzie JA CHCE i gdzie MNIE WIDAĆ W MEDIACH...zatem .. jako Warszawianka - niech Pan sobie cyrk robi na Wawelu lub w miejscu katastrofy a nie na Starym Mieście w moim mieście !!! p.s wczoraj pan Kaczyński pojawił się w tvn24 choć zarzekał się, że w tej telewizji się nie pojawi bo wiadomo ..( rozumiem, że zaczął się już dla niego wiec przedwyborczy i jednak musi być kiepsko skoro mu to doradzili, biedak wyglądał marnie i jeszcze gorzej mówił - i to był początek dzisiejszego dnia .. życzę wszystkim Polakom normalnego dnia w pracy a Wam - rodziny ofiar - jednak przede wszystkim spokoju .....

Gość luska32
dobrze powiedziane , na wawel ze zniczami i śpiewem pani Jarosławie!! tam mają spokój a u nas????

Gość meszugene.
i beda krzyczec ze Tusk i Putin to mordercy i ten cyrk bedzie trwał do póznych godzin wieczornych

Gość luska32
nawet tu nie dadzą spokoju...moja babcia juz zamówiła msze w Toruniu za Lecha..dlaczego w naszym kraju muszą zawsze takie cyrki być?? jak czasem wyjeżdżam tak mi wstyd za mój własny kraj...

Gość Davetch
bo to będą tam ludzie pokroju ludzi z PiSu co dużo krzyczą obrażają i wymachują pięściami i śpiewają pieśni typu "Jarosław zbaw Polskę"

Gość wiecie co????
jak to kompletnie olałam....widzicie jakieś wdowy w mediach poza panią Gosiewską? ja wiem , że to dla niej była wielka tragedia ale mam wrażenie że pewne osoby odcięły się od tego i przeżywają swój ból w ciszy a są tacy którzy robią szum...dla mnie akcje PIS-u to tylko szum i nic więcej.. mam swoje życie i kłopoty!