Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piegusek20

Zmuszam sie do życia- nic mi sie nie chce

Polecane posty

Mam ukochanego , bez niego chyba mnie tutaj by nie było albo bym się stoczyła.. dla niego zyje. nie mogę znaleźć pracy , chciałabym wyjechać za granice ale mój chlopak nie, i sama bez niego nie wyjade. Nie chce mi się zyc, trudno mi zasnąć myslę o życiu, często płaczę w poduszke , wyżywam się na rodzinie, nie mam ochoty do zycia jedynym sesnem jest mój chlopak dla którego zyje. Jestem załamana, byłam bulimiczką ale wyszłam z tego dzięki chłopakowi.. siedze w domu nie mam powodu aby wstawac z łóżka.. nie mam co ze soba zrobić. Chciałabym pomagać ludziom , biednym ale nie wiem co w tym celu robić i za to chcałabym kmiec kase. Tylko nie piszcie mi ,ze się uzalam nad soba i nie mam serca i mam chłopaka i mam po co zyc..itp. nie użalam się naprawde nie mam sły do zycia.. cały czas mi sie płakać chce jak sobie pomyślę o moim życiu..czuje sie niepotrzebna..mam chłopaka ale czuje sie taka siedzę w domu i czuje się samotna.. moze życie jest do bani

Ja wiem ,zę mam depresję zdaje sobe z tego sprawę ale nie chce iść do psychologa i o tym rozmawiać..

Gość zezowaty glazurnik
tak, w postaci płynu 40% :classic_cool:🖐️

Gość gtgtgtgtgt
moja była miała b.podobne problemy i kiedy już wyszła z tegn z moją pomocą, to stwierdziła: cytuje: -sorry ale teraz to moge mieć każdego, a ty nie jesteś mi już potrzebny''

bardzo mi przykro, ja mojego faceta nigdy bym tak nie potraktowała.. jest dla mnie wszystkim a przede wszystkim przyjacielem i wspiera mnie co jest bardzo dla mnie ważne i go kocham , nie da się tak po prostu odkochać..

Gość gtgtgtgtgt
Oby tak bylo. Podam Ci kolejny przyklad. Koles byl z otylą dziewczną (wielka miłość), za jego namową wkręcił ją w sport typu bieganie, rower i dieta. Z czasem ów dziewczyna stała się szczupła i bardzo atrakcyjna. Następnie wymieniła go na inny model, wyższy, majętny i stwierdziła, że facet poniżej 185 cm wzrostu to nie facet. Najlepsze jest to, że gdy była otyła to nie przeszkadzało jej jego 175cm wzrostu i dochód średnia krajowa. Pozostaje mieć nadzieje, że nie wszystkie są wyrachowanymi ...no wlasnie kim sa skoro potrafia wbić nóż w plecy.

Gość olkkkkkkkkka
masz depresję, to TRZEBA leczyć

Gość ojjjjj
gt. nie podawaj juz dobijajacych przykladow a ty do lekarza