Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość me, myself and I :)

Ciąża po odstawieniu antykoncepcji?

Polecane posty

Gość me, myself and I :)

Witam. Mam pytanie, być może któraś z Was tak miała. Przez 3 lata stosowałam antykoncepcję hormonalną. 21.03 miałam pierwszy dzień miesiączki podczas 7-dniowej przerwy w antykoncepcji. Po miesiączce odstawiłam antykoncepcję. 31.03 kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia - seks przerywany. Po nim nastąpił nastepny stosunek bez umycia penisa po poprzednim. Z moich obliczeń wynika, że miałam wtedy dni płodne, ale nie wiem jak to jest z płodnością po odstawieniu antykoncepcji? Mam wrażliwe piersi i dziś rano miałam mdłości, mogę być w ciąży? (ostatnia tabletka antykoncepcyjne - 16.03) Napisane jest to dość chaotycznie ale mam nadzieję, że da się to rozszyfrować

hej, ja zaszlam w ciaze w pierwszy miesiac po odstawieniu tabletek anty..ale bralam je tylko 6 miesiecy...teraz jestem w 40 tygodniu ciazy i na jutro mam termin :) pierwszy objaw byl u mnie...straszna bolesnosc piersi..jak sie przewracalam w lozku to piersi bardzo bolaly a nwet ich nie dotykalam...ale tak bylo u mnie... ja myslalam na poczatku ze to jest od tego ze odstawilam tabsy i moj organizm wariuje... nie zabepieczalismy sie..powiedzielismy co ma byc to bedzie...szczerze mowic nie myslalam, ze bede w ciazy bo wczensiej mialam problemy hormonalne, torbiele itd. wiele lekarzy mowilo ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze, jeden podjerzewal nawet endometrioze... jest calkiem mozliwe ze jestes w ciazy ale to moga byc tez zmiany hormonalne..najlepiej zrob test.. pozdrawiam!