Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tusia123456789

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Witam! Mam obawy, ponieważ miesiączka spóźnia mi się 3 dni. Kochałam się z moim chłopakiem tydzień przed spodziewaną miesiączką. Używaliśmy tylko prezerwatywy, ponieważ tabletki anty miałam zacząć brać w pierwszym dniu krwawienia. Mam 17 lat i nie chce być w ciąży.. Prezerwatywa nie pękła. Dokładnie nie wiem czy były to dni płodne czy nie, strasznie się boję!!! Proszę o szybką odpowiedź. :)

Gość tusia3624594
Chcę jeszcze dodać, że w ostatnim miesiącu miałam dosyć dużo stresu spowodowaną śmiercią mojej kochanej babci :( był to dla mnie wielki szok, ponieważ to ja ją znalazłam i tylko ja przy niej byłam gdy to się stało... Miałam też nieprzespane noce, dlatego stosuje juz od prawie 2-3 tygodni Hydroksyzynę. Czy to ma jakieś znaczenie?

Gość tusia3624594
Chcę jeszcze dodać, że w ostatnim miesiącu miałam dosyć dużo stresu spowodowaną śmiercią mojej kochanej babci był to dla mnie wielki szok, ponieważ to ja ją znalazłam i tylko ja przy niej byłam gdy to się stało... Miałam też nieprzespane noce, dlatego stosuje juz od prawie 2-3 tygodni Hydroksyzynę. Czy to ma jakieś znaczenie?