Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wEGgggggggg

Do wegetarian itp

Polecane posty

Gość dfghjks
..i chodzę w autentycznym, naturalnym futrze..

Gość dsdsdsddsds
Rozumiem, że mam założyć plantację bawełny i sama wyrabiać tkaniny a potem szyć sobie ubrania? 🖐️

Gość Nie mam Iphone ani Ipada
i wole zwierzrta od dzieci. p.s. nie kupuje chinskich produktow

Gość zgnbm
ja też wolę zwierzeta od chinskich bachorów... niemniej jednak czym karmicie swoje mięsożerne zwierzeta drodzy wege? Psy , koty...?

Gość wEGgggggggg
jako wegetarianka mozesz nie popierac szycia ciuchow przez ludzi ktorzy za swoją prace dostają baty po ciele i miske ryzu. Kupowac w lumpexach albo wybierac ubrania producentow z europy - a są tacy ,wystaczy poszukac w internecie czy sklepach. Z elektroniką jest podobnie , chociazby Nokia niektore telefony produkuje w europie. Ale co tam ,lepiej pieprzyc o prawach myszy i psa 🖐️ pier...doleni hipokryci

Gość dsdsdsddsds
A co ma do rzeczy czym karmię moje zwierzęta? :o Nie rozumiem co Was w ogóle obchodzi co jedzą inni ludzie, Wy sobie możecie żreć nawet kamienie a mi to zwisa, nie rozumiem tego, naprawdę.

Gość ale jesteście tępi
ja jestem wegetarianką, ale nie dlatego że żal mi zwierząt czy takie inne bzdury o których piszecie. nie jem miesa, bo jest po prostu toksyczne dla mojego organizmu. Już wyleczyłam 1 chorobę całkowicie odstawiając mięso i nikt mi nie powie, ze mięso jest zdrowe. Każde zwierzę przed zabiciem czuje, jest zestresowane, wydziela ogromne ilosci trujących koksyn jako naturalna reakcja na stres., a wwy potem jecie toksyny i chorujecie