Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akapitblue

fajne mamy

Polecane posty

Gość olunioooooo
up

Gość mama 3 latka0
ja w sumie lubię wiosenną, ale rzadko tu bywa, asiamt, meeaa, avent też jest ok

Gość akapitblue
widzę, ze temacik się rozwinął i nie przekształcił w bójkę to moze jeszcze ktoś kulturalnie się wypowie?

Gość Lovi buteleczka
majoweczka Mania2311 mamani asiamt

Gość okowoko
upu upu

Gość Większość mam jest fajna
Według mnie Adalis to projekt jakiejś głupiutkiej 16latki bo nie wierzę, że kobieta, która jest matką może być tak niedojrzała

Gość no tylko ja aaaaa
chyba tylko ja nie przepadam za wiosenna ale za to lubię rady Toksycznej:)

Gość MamuskaBlizniakoww
A ja lubię Mania2311 młoda mama ale dojrzała wypowiedziami i doświadczona bo pracuje z dziećmi Poza tym miła sympatyczna pomocna i zawsze chętnie wysłucha wiosenna mama Mało jej wypowiedzi czytałam ale wydaje sie spoko

ja bardzo cenię wiosenną:) I jeszcze lubię siebie, ale nie na zdjęciach, bo jestem potwornie niefotogeniczna:P

Gość ja lubie tez kilka mamusiek
ja lubie jaheire1,alonuszke,duzo jest mam ale nie chce mi sie pisac jaheira ma dobre serce,za co bardzo bardzo ja cenie dziekuje ze sa na swiecie tacy ludzie jak TY :*

Gość ja lubie wsciekla mrowe ;)
;)

Gość MamaMalpki to sam
Dzieciak jeszcze..ma 22 lata a wymadrza sie okrutnie...

Gość a nie znosze
MamaSlaska no co za babsztyl!

Gość no tak.............
Kluska serowa.

Gość przyszła mama trojaczków-już!
Miło mi!

Gość to moje typy
no to salemka,teneryfa,maruda,toksyczna,podwojna mama, jenifer,wsiekla mrowa,kropleka,(i bazienka -nie wiem czy ma dzieci ale czesto sie wypowiada wiec chyba tak)

Gość a ja tam sobie siedzę
Nie ma tu osób,które lubię-bo nie znam,mogą mi się podobać lub nie wypowiedzi. Nie podobają mi się wszelkie pyszczenia i wulgaryzmy. Reszta wypowiedzi nawet jak się z nimi nie zgadzam jest ok,bo przecież każdy ma prawo do swojego zdania.

Gość karolinka...mała
Ja lubię Mae, Bywalca 1 Uni-choć on oczywiście nie jest mamą,ale jest na forum i jego rady i wypowiedzi są na bardzo wysokim poziomie. Jest tu jeszcze kilka sympatycznych osób,nawet jak się nie zgadzam z ich poglądami to cenię za sposób wypowiedzi. Pomijając anonimowych pyskaczy,to nie lubię Jaheiry... Jeśli ktoś się nie zgadza z jej poglądami,to od razu jest głupi i gorszy. Ona nie szanuje ludzi. A poza tym już nie raz złapano ją na kłamstwie,a wtedy sprytnie zniknęła. Może i komuś pomogła,ale to raczej dla poklasku. Pamiętam temat jaki założyła o swojej głupiej koleżance,której pomagała. Dziewczyna chciała żyć po swojemu i być z facetem to ona ją obsmarowała,bo powinna zostawić ojca swoich dzieci bo to leń i nierób. Mam nadzieję,że swoją pomocą nie rozbiła tej rodziny.

Też lubię mamę trojaczków już :) poza tym avent, asiamt, kobrietta, mama taka sobieee, toksyczna kobita, mamalesia-choć tych trzech ostatnich teraz jakoś nie widać. A włos mi się jeży na Jaheirę. Pamiętam jej wtopę ze szczepionkami-że nie żałuje kasy na dziecko i kupuje tylko najlepsze produkty i szczepionki skojarzone,a w kolejnym temacie pisze,że szczepionki ma bo babcia pediatra dostaje je za darmo... :O poza tym faktycznie jak ktoś ma inne zdanie to od razu jest gorszy od niej,bo ona ma monopol na wiedzę. Skromnością też nie grzeszy-była prymuską w szkole,teraz robi doktorat,ma świetną pracę, robi w życiu co chce-tylko jej zazdrościć... :(

Gość ddddddddddddddddddddd
MamaMalpki lub wredniak sie podszyl i pisze ze MamaSlaska nie lubia bo ich zjechala ze maja taka wiedze ze wstyd MamaSlaska miala racje :D !!!!!!!

Gość oooooooooooooooooo888888
oo już zaczyna się jad, nie zróbcie z tego topiku kolejnej wojny. ktos sie podszywa, ktos nie, jak zwykle standard na kafe. ja nie mam ulubionych mam. nie znam nikogo stad osobiscie, wiec nie moge kogos lubic, badz nie. lubie czytac wypowiedzi wściekłej mrówy ":)

Gość oooooooooooooooooo888888
oo już zaczyna się jad, nie zróbcie z tego topiku kolejnej wojny. ktos sie podszywa, ktos nie, jak zwykle standard na kafe. ja nie mam ulubionych mam. nie znam nikogo stad osobiscie, wiec nie moge kogos lubic, badz nie. lubie czytac wypowiedzi wściekłej mrówy ":)

Gość oooooooooooooooooo8888
ddddddddddddddd- a moze to ty jesteś Mamą Śląską i się bronisz? :D a Ty jaka masz wiedze? pewnie jestes najmądrzejsza co? ;) nie znam dobrze mamymalpki albo wrednia ale raz czy dwa pisalam w tym samym temacie i nie zauwazylam, zeby komus ublizały, lub pisały bzdury. nie robcie z tego topiku kolejnej wojny, bo fajny topik!! jestem czesto na kafe, lubie czytac wypowiedzi toksycznej, wscieklej mrowy :)

Gość ddddddddddddddddddddd
oooooooooooooooooo8888 To nie ja i nie wmawiaj mi tego :) Napisalam co mysle i nikt mui tego nie zabrania wystarczy sie dobrze przyjrzec topicowi w ktorym one to pisaly I nie napisalam ze jestem najmadrzejsza wiec zachowaj swoje urojone komentarze

Gość alescie sie czepily
jaheiry.

Gość oooooooooooooooooo8888
dddddddddddddddd- ja Ci nie wmawiam, to Ty pierwsza rzuciłaś hasło ;) a który to topik? może ja też tam pisałam :D 🖐️

Gość Torbawpaski
Wiecie co kobitki? Coś Wam napisze ;) Mam tu na kafe dwa czarne nicki. Używam ich na zmianę, raz jeden, raz drugi - w zależności jaki mam humor i kolor skarpetek :P I wyobraźcie sobie, że zostałam wymieniona tutaj na Waszym topiku ;) Tyle, że jeden nick w "lubianych" a drugi w "nielubianych" :D Chyba login też ma coś do tego, że się kogoś lubi lub nie? ;) Padłam :classic_cool:

Gość truskawka zielona :P:P:P:P
ja nie nawidze jaheiry blee blee blee blee

Gość tort poziomkowy
Ja nie lubię jak ktoś wpieprza się na wiele tematów,nie zawsze mając coś konkretnego do napisania ale piszą,piszą... Nie chce nikogo obrażać i nie będę pisać nickow ale wezta się lepiej kobiety dziećmi zajmijta a nie siedzibie bez przerwy przed ta wyrocznią!!