Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akapitblue

fajne mamy

Polecane posty

Gość nołohohoho
no rzeczywiście, a ty skoro śledzisz wpisy innych to też chyba siedzisz przed ta wyrocznią, bo wiesz, że piszą wszędzie

Gość aletujasno
up

Gość byłoniebyło0987
fajny temacik może jeszcze ktoś coś dopisze?

Gość kfjhwieg
mogę wtrącić słówko mama trojaczków shadows in the night ogólnie matki kilku dzieci są fajne i widać, że do życia z dystansem podchodzą a nie tylko dzieci, dzieci i dzieci

Lubie siebie :P mireczkowatą, asiamt, ex.DBill ( trudny nick), majóweczke i jeszcze kilka mam, ktorych "nazw" nie moge sobie teraz przypomniec. a najbardziej lubie te mamy, ktore nie plują jadem , mają cos do powiedzenia bez złośliwosci i nie śledzą mnie :P

Gość a ja lubie
lubie mama dwokeczki,wsieklą mrowe ,toksycznąkobite,asiamt,teneryfe,mamanastrucja, edief.Nie lubie kogo to chyba nie tutaj napisze :)

Gość a ja lubie
a ja wlasnie nie lubie siebie i nie zaliczylabym siebie do fajnej mamy,uwazam ze wiele bledow popelniam i na miano fajnej mamy nie zasluguje ,wiec nie lubie siebie jako mamy :)

Gość larysa26
a ja właśnie lubię Jaheirę ,bo sama podobnie wychowuje małą moją ,też z nami śpi,też nie jest chrzczona (o co obraza teściowej niesamowita),też małą noszą na rękach non stop,na dużo pozwalam i ogólnie nie widzę w tym problemu.

Gość byłoniebyło0987
nie no daj spokój, każda popełnia błędy, ale chodzi o fajne rady, przydatne, trafione itd. albo i nietrafione, ale bez pyskówki

a ja lubie- ale ja pisze z przymrużeniem oka o sobie do fajnej mamy mi daleko, do fajnej osoby też ale trzeba sie jakos pocieszac ;) Są tutaj mamy, ktore mi imponują np mama , która ma 4 dzieci i w stopce coś o Komitecie Obrony Rodzin Wielodzietnych ;).Kurcze zapomnałam połowę nicków ..

Gość a ja lubie
no ale obiektywnie patrząc nie zaliczam sie do fajnych mam, za to lubie inych rady poczytac ,rady mam ktore mają kompetencje i wiedzą co piszą, akurat wymienilam niki tych fajnych mam.No kurde, troche pokory tez trzeba miec do samej siebie, to ze jestem matką nie oznacza ze akurat kwalifikuje sie na liste fajnych mam.Nie kazda mama jest fajną mamą

Gość byłoniebyło0987
ok ok ja nie nalegam, żebyś o sobie zdanie zmieniła

Gość klopsik22
Ja lubie od lat jedna mame-wiosenna mame vel mamani Jej wypowiedzi sa genialne :)

Gość byłoniebyło0987
no przy trójce dzieci to już nauczyć sie czego raczej trzeba

Gość modna mama 35
Uwielbiam rowniez wiosenna..Cod kobitka,zabawna,z dystansem do siebie. Z jej wypowiedzi mozna by stworzyc ksiazke ;)

Gość a ja lubie
w zadnym wypadku nie odebralam tego jako naleganie, chodzilo mi o to ze niestety ale niemal wszystkie mamy uwazają sie za fajne mamy ,no ale nie zawsze tak jest wprawdzie .Naszczesscie na kafe są tutaj rowniez doswiadczone czy praktycznie poradne mamy ,ktore potrafią bardzo pomoc ,wiedzą o czym piszą, nie przechwalaja przesadnie,, nie zaklamują, to jest bardzo przydatne zamiast dokopywanie czy pokazywanie mojej nieudolnosci przedstawiając danej matki przechwaly wizerunek jak ona sobie swietnie radzi,dziecko do pozazdroszczenia a ja to ulomniak,ze czegos nie umiem,bądz moje dziecko czegos nie umie. Wiosenna mama ratuje czesto w przypadkach choróbsk jakis ,jej dzieci niezle ją przeszkolily w tym zakresie,wiec zawsze z jakąś poradą zdrowotną jest w temacie :)

ja lubie oczywiscie siebie bo jestem naj, naj , naj ;) potem dlugo, dlugo nikt i wreszcie : -myszsza, kasza23, saleminka, teneryfa. Kiedys wypowiadala sie tutaj fale nie wiem co sie z nia stalo oraz glowa w chmurach. Aha no i lubie oczywiscie moje czerwcoweczki 2009. nie lubie: - bardzo, ale to bardzo nie lubie mamani vel wiosenna mama- przynudza okropnie, mala mi( ona nie jest z naszego dzialu ale nie przepadam za bardzo medrkuje;)

Gość fdtdtd
Jagoda zgaslas u mnie kiedy afiszowalas sie z wielką ekscytacją jak topilas koty w wiadrze

Gość mama mi to nie matka
mala mi nie jest matka, nie ma dzieci, cos ci sie jagoda pomylilo, a co do topienia psow,rowniez ja pamietam bardzo dobrze ten topik i twoje wpisy ,ze nie widdzisz nic w tym zlego bo to normalka.Dla mnie okrucienstwo wobec zwierząt i to nie jest normalką i Jagoda uwazam ze nie mozesz siebie nazywac fajną matka mając takie bezlitosne i karygodne podejscie do okrucienstwa, bo co ty wlasnym dziecom przekazesz?mordowanie zwierzat jest karalne a nie wolno drwic z ciepienia istot zywych.Twoja postawa jest naganna i karygodna i nie ejstes wcale fajną mamą, jestes bezemocjonalną kobietą gdzie znieczulica z ciebie kipi

Gość pirdoolenie trzy po trzy
fajna to mama nastrurtcja,toksycznakobita,jagoda raz tak raz nie, wiosenna mama, jahera rowniez jeszce ujdzie,,salemka,cytruska

Gość byłoniebyło95743
może ktoś jeszcze?

Gość moje typy:
wiosenna mama, avent

Gość oleoleole2
odświeżam

Gość oleoleole2
upu

Gość moze ktoc
.

Gość alleluja r
no może, popieram