Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mleczko do kawy

Zamówiłam coś przez internet strona "KRASTA" i nie przychodzi mi paczka:(

Polecane posty

w czwartek będzie 2 tygodnie. A na stronie pisze ,ze do 3 dni powinno byc!;/ wzięłam : płace przy odbiorze : ze strony Krasta i co paczki jak nie było tak nie ma :( nawet emaila do nich napisałam i nic:(

Gość czemu te produkty sa tam
takie tanie ? to podejrzane

Gość nasturcja lis
kurde pierwsze słyszę o tej stronie,ale ceny rzeczywiście podejrzanie niskie.moze poszukaj w google opinie:)

Gość nasturcja lis
widzę ,ze na tej stronie można sprawdzić,stan przesyłki:)

właśnie to czytałam! jestem oburzona tym ! tyle emailów wysłałam dzwoniłam i nic mają daleko gdzieś - najbardziej boje się ,ze zly kolor kamuflażu mi przyjdzie!!! już nigdy nic nie zamówie z tej strony!

Gość A Może Meliska?
Dziewczyno, masz jakieś ADHD? 10 kwietnia sklep najprawdopodobniej miał przerwę świąteczną, jak i parę dni wcześniej- WIELKANOC! Było to wielkimi literami napisane na stronie. Brak mi słów do takich ludzi jak ty.

Gość A Może Meliska?
Ps. Poza tym twierdzę, że twoja wypowiedź to ściema.

nie rozumiem po co ryzykować i robić zakupy w niesprawdzonych sklepach... trzeba było wcześniej choćby opinie sprawdzić! a niskie ceny, hm... w avansie też są atrakcyjne ceny, ale wszystko z nimi w porządku, więc tym nie można się sugerować ;)

Gość gość
Firma Krasta jest bardzo niepoważna! Na zamówioną rzecz czekam już ponad 2 tyg., mimo że mieli ją na stanie! Mam wrażenie, że oni nie potrafią prawidłowo wysłać tej paczki ani dobrze wystawić listu przewozowego. To nie jest normalne. Dobrze, że za pobraniem wziąłem to przynajmniej nie boję się o swoją kasę. Jak coś chcecie od nich zamawiać (choć odradzam) to tylko za pobraniem!

Gość gość
Hej, do mnie przychodzi każda paczka, ale to, że przychodzi w jeden dzień czy cos to bzdura. Normalnie jeśli płacisz to wpłata jest księgowana i po dwóch-trzech dniach na stronie pokazuje się numer przesyłki i wtedy kolejne dwa dni, aż dojdzie do mnie. To duży minus tego sklepu. Natomiast towar, przynajmniej ten kosmetyczny jest w 100% oryginalny, a ceny wynikają np. przy Sally Hansen z tego, że to są odpady z produkcji typu na butelce jest ryska lub bąbel lub pędzel jest niedokładnie skrojony.

Gość mistic
Nie rozumiem tych wszystkich opinii, zrobiłam kilkanaście zamówień w tym sklepie i zawsze wszystko dochodzi bez problemu i nie ważne czy jest przedpłata czy wysyłka pobraniowa. Pewnie że łatwiej jest wyrazić 100 niepochlebnych opinii niż 1 a dobrą. Tam też pracują tylko ludzie, nie roboty więc pewnie pomyłki i jakieś niedopatrzenia się pojawiają, ale wszystko da się wyjaśnić!

Gość karolina s
zamówiłam w tym sklepie zabawki dla dzieci i niestety dokonałam przedpłaty do dnia dzisiejszego nie otrzymałam przesyłki ani zwrotu pieniędzy, zgłaszam sprawę na policję o wyłudzenie odradzam zakupów w tym sklepie oraz kilku innych firm z nią powiązanych firma nie odpowiada na telefony ani email szkoda że nie sprawdziłam opinii o nich wcześniej mam nauczkę może Wy unikniecie takich błędów pozdrawiam

Gość gość
Ja również czekam już dwa tygodnie na towar. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Przestrzegam wszystkich przed tą firma. Ja niestety zapłaciłem z góry i obawiam się, że pieniędzy już nie odzyskam

Gość gość
ja również przestrzegam przed zakupami w tej firmie żadnego kontaktu ani emaliowego ani telefonicznego na przesyłkę czekam od 29.11 do dnia dzisiejszego i nawet żadnej informacji podali tylko nieprawdziwy numer listu przewozowego

Gość koniecZoszustami
Szkoda, że dopiero teraz natknęłam się na te strone ;-/ Niestety po dokonaniu zakupów w tej firmie, otrzymałam używany i niekompletny towar, brakowało połowy elementów!!! Miał to być prezent, więc po godzinie dzwonienia wkońcu ktoś odebrał i bardzo chętnie zaproponowali, że wyślą nowy towar i..... no właśnie o tamtej pory zero odzewu na maile, telefony. Towaru nie wysłali. Są bardzo nie poważni, ciągle tlumaczą się, że mają nawał klientów przed świętami, ze nie są w stanie odbierać telefonów i równocześnie odpowiadać na maile. Większej bzdury nie słyszałam!!! Czas na odpowiadanie na negatywne komentarze jakoś znajdują! To jest zwykłe oszustwo, bo ktoś płaci za towar pełnowartościowy a oni wysyłają używany, w dodatku zupełnie inny niż prezentowany na zdjęciach w ofercie. Co to oznacza? Że sprzedają coś czego tak naprawdę nie mają na stanie w danym momencie.