Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulisia19935

Test ciążowy pozytywny, ale inny kolor

Polecane posty

Gość paulisia19935

Cześć dziewczyny piszę do was z pytaniem czy gdy na teście wyszły mi dwie kreski ale druga blado różowa moge być w ciąży? Dodam że jestem miesiąc po poronieniu samoistnym (bez łyżeczkowania)(3-4t.c) Wszystko trwało bardzo szybko zaczełam krwawić w poniedziałek 12.03 a skończyło się po jakiś 5-6 dniach. Po przeszło tygodniu byłam u lekarza i powiedzial że nic już nie widać i jest wszystko ok. A co do tych hormonów to bete robiłam 13.03 miała jakieś 700, a po 2 dniach 15.03 miała niecałe 200... Okresu nie mam tylko dość obfite, gęste upławy, ale na pewno nie są związane ze stanem zapalnym, bolą mnie piersi tzn są bardzo wrażliwe. Czy po poronieniu mogłam tak szybko zajsć nie dostając nawet miesiączki ? Czy przez miesiąc mogła mi się jeszcze utrzymać poziom bety od tamtej ciąży i wykazuje teraz na teście. Przyznam też że testu nie robiłam z rannego moczu tylko około 12 w południe.

znowu zadajesz to samo pytanie?nie dawno odpowiedziałam na nie,nie wystarczy ci?co inne dziewczyny mają ci napisać?