Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 44lata

sculptra - idę jutro na zabieg! kto był?

Polecane posty

Gość 44lata

chyba do jutra nie stchórzę:-)

Gość Marissa22
Hej,super sprawa,podnosi poliki ,efekt jest odrazu Po zabiegu,Po 2-3 tyg twarz wyglada mlodziej Powodzenia

Gość 44lata
no, to już dziś - wizytę mam o godz. 14-tej. Boję się okrutnie, po raz pierwszy aż tak ingeruję w moją twarz:-) Kto może, niech trzyma za mnie kciuki, please! ;-)

Gość 44lata
to już dziś, wizytę mam o 14-tej. Boję się okrutnie, po raz pierwszy aż tak ingeruję w moją twarz:-) kto może, niech trzyma kciuki! ;-)

Gość 44lata
to już dziś - wizytę mam o 14-tej. Boję sie okrutnie, po raz pierwszy aż tak ingeruję w moją twarz... kto może, niech trzyma kciuki;-)

Gość 44lata
to już dziś - wizytę mam o 14-tej. Boję sie okrutnie, po raz pierwszy aż tak ingeruję w moją twarz... kto może, niech trzyma kciuki;-)

Gość 44lata

Gość 44lata
nie chciałam tyle razy tego napisać, naprawdę!!! :-)

Gość Marissa22
Niech pani sie nie boi ,prosze sobie kupic masc znieczulajaca emla ,nie wiem jaki odpowiednik jest w Polsce pol godziny przed kilka warstw nalozyc ja zaraz sprawdze,czy jest cos podobnego ,naprawde warto wykonac ten zabieg ja bym proponowala dodatkowo 2-3 zabiegi radiage i rewelacja

Gość Marissa22
Moja skora przed zabiegiem ,byla zwisajaca ,poliki jak chomik i wiotka,teraz ,wyglada napieta bez bruzd ,o wiele lepiej

Gość 44lata
dzięki!:-) nie boję się bólu tylko ewentualnych powikłań i tego, że coś pójdzie nie tak... właśnie wychodzę...

Gość Marissa22
Trzymam kciuki,bedzie dobrze...

Gość Marissa22
Trzymam kciuki,wszystko bedzie dobrze...

Gość do Marissa22
Kochana napisz ile masz lat i czy faktycznie twoja skóra była w takim fatalnym stanie, a po zabiegu wyglądasz rewelacyjnie? Gdzie wykonywałaś zabieg i na jak długo wystarcza?

Gość Marissa22
Hej,mam 33 lata ,skora moja wygladala 15 lat starzej,zwiotczala ,naprawde bardzo cierpialam ,zawsze dawali mi conajmniej 7 lat wiecej i dziwili sie gdy mowilam,ile mam lat ,nie pale ,nie pije ,nie wiem dlaczego tak wygladalam ,mieszkam za granica,ale jeden z tych zabiegow robilam w klinice Baranskiego w Slubicach,tam zabiegi wykonuje inny lekarz ,ktory jest spechalista jezeli chodzi o radiage,pierw wstrzykuje w poliki sculptre lub juvaderm,nastepnie pracuje radiage na calej twarzy,efekt jest natychnmiastowy ,trzyma 1,5-2lat ,naprawde polecam ta klinike,jezeli ma pani jakies pytania prosze napisac swoj Email

Gość 44lata
niestety, jestem trudny przypadek i wczoraj sculptry mi nie podano. Mam sporą przerośniętą bliznę po operacji i pani doktor powiedziała, że musi się zastanowić i skonsultować czy w moim przypadku - gdy prawdopodobnie mam skłonności do bliznowców - czy można mi tą sculptrę podać. następna wizyta w środę 18-tego - na pewno w newralgiczne wkurzające mnie zmarszczki na brodzie dostanę kwas hialuronowy - co dalej to się okaże...

Gość a u kogo robisz?
ja tez sie w maju wybieram,a za Ciebie trrzymam kciuki.cholera...tez sie boje.pozdrawiam

Gość 44 lata
Gliwice, uk Kozielska. Świetna pani doktor:-)

Gość dmuchawwiec
Ja też jestem po zabiegu sculptrą i bardzo sobie chwalę. Jak wybierałam się na zabieg to laik byłam w tym temacie i strasznie się bałam, ale teraz nie żałuje.

Gość ile zabiegow potrzeba
zeby bylo widac efekty? i po takim zabiegu mozna wyjsc "do ludzi" czy trzeba siedziec w domu?

Gość Marisska22
Witam,zabieg jest indywidualny ,mozna 1-2razy powtorzyc,po 6 tygodniach,ale naprawde najlepiej wyglada gdy dodatkowo wykona sie zabieg rf ,efekt jest wspanialy polecam ,naprawde warto w to zainwestowac a nie wyrzucac ciagle pieniadze na jakies nowe kremy

Gość Marisska22
Wyjsc do ludzi mozna po godzinie,bo ukucia sa prawie nie widoczne u osob bardzo wrazliwych ,skora moze byc zaczerwieniona wiec lepiej na drugi dzien

Gość 44lata
polecam stronę www.sculptra.pl ja jeszcze na zabieg nie dotarłam, planuję umówić się w tym miesiącu. Ale miałam wstrzykiwany kwas hialuronowy (restylane) i kilka godzin po wszystkim zrobił mi się spory siniak po jednej stronie. Taki wielkości złotówki. Nie do zapudrowania, nie dało się, niczym, żadnym korektorem. Ale siniak, po intenesywnym traktowaniu go liotonem100 po dwóch dniach zniknął:-) dlatego, na wszelki wypadek, po sculptrze zafunduję sobie dwa-trzy dni wolnego:-)

Gość gość
Hej , Mam pytanie do Dmuchawca i 44lat albo innych osób które robiły sculptre, czy miałyście jakieś wczesne lub długofalowe skutki uboczne po sculptrze? Jakieś grudki, guzki? Właśnie stoję przed dylematem czy robić ten zabieg. Przeczytałam już chyba wszystko co było na ten temat w internecie, także na stronach realself.com i nadal sie wacham. Boje sie okropnie tych grudek, guzków itp. Na amerykańskich forach wyczytałam o grudkach pojawiających sie nawet w4lata po zabiegu. Wprawdzie wątpię czy to ma jeszcze coś wspólnego ze sculptra czy tez moze to tylko jakaś antyreklama no ale w podjęciu decyzji takiegi informacje nie pomagają. Wiem ze teraz bardzo zmieniła sie cała technika podawania Sculptry, rozcieńcza sie ja długo nawet do 7 dni w porównaniu do wcześniejszych zaleceń producenta a także bezwzględnie trzeba masować twarz kilka razy dziennie nawet do 2 tygodni. Mimo tego ryzyko powikłań nadal istnieje ...

Gość neska1301
Hej byłam na sculptrze u dr Rogali w Gold Clinic. Cena bardzo dobra, ale też efekty są super. Wyrażne ujędrnienie skóry i jakby wypełnienie. Teraz mineło jakieś 10 tygodni od zabiegu. Nie widzę i nie wyczuwam żadnych zgrubień i guzków. Bardzo podoba mi się efekt i właśnie zamierzam umówić się na powtórkę.