Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deborah Roosevellt

Marta Kaczyńska - jak ja jej współczuje :(

Polecane posty

Gość Deborah Roosevellt

Straciła rodziców- oboje naraz...Mimo że ma dziecko, ma po co żyć i jest młoda to widać że jest jej ciężko, tak jej współczuje :(

Gość Petronela z pipidówy
dzieci ma dwoje, męża idiotę i kupę kasy otrzymaną po rodzicach sądzę, że 4/5 kafeteriuszek ma nieporównywalnie cieżej

Gość Yach Chrystek
a ty myslisz tylko o pieniadzach zgadzam sie z Autorką, pieniadze to nie wszystko, stracic cała rodzine to tragedia, dobrze,że jej wujek został, prawie taki jak Tata :)

ja nie myslę tylko o pieniadzach.... poczytaj sobie topiki na kafe typu "mam matke alkoholiczkę, ojczyma co tłucze ja i młodsze rodzeństwo...a mój facet w ogóle nie interesuje sie mną i naszym dzieckiem. co mam zrobić? nie mam gdzie iść" ta kobieta nie ma rodziców, ale to co jej zostawili po sobie nie ma ceny... rozumiem,że wspomnienia bolą i lekko jej nie jest tylko rozejrzyj się wkoło - chyba mimo wszystko jest jej lżej niż zdecydowanej większości polaków

Gość lepiej stracić dobrych rodzicó
niż męczyć się ze złymi ;(

Gość moim Premierem Jarosław
Dobrze, że jest już starsza :( ale tragedia ogromna i tak

Gość Deborah Roosevellt
Spodziewałam się takiej odpowiedzi ;) Polactwo tylko na złotówki łase. Chciałabyś 10000000 zł albo jeszcze więcej ale stratę rodziców w takich okolicznościach? Matka alkoholiczka- wynieś sie do domu dziecka ojciec tłucze - są niebieskie linie, możesz go zabić w ramach obrony własnej,a jak zabijesz go mając 14 lat to nawet nie pojdziesz do poprawczaka tylko dostaniesz kuratora faceta sama sobie wybrałaś boś głupia i bachora zrobiłas jak gumki są a rodziców stracić? którzy w dobrej wierze jechali do Smoleńska...kto by przypuszczał,że tacy dobrzy ludzie padną ofiarą mordu :( :( :(

Gość moim Premierem Jarosław
pieniądze też ważne, zwykły człowiek musiałby jeszcze o chleb się martwić nie mógłby spokojnie odreagować, co nie zmienia faktu wielkiej straty

Gość lepiej stracić dobrych rodzicó
deborah ale jesteś ograniczona i małoempatyczna 🖐️ do tego nie masz pojecia o tym jak wyglada prawdziwe zycie :o

Deborah Roosevellt pierdolisz jak potłuczona dziewczyno

Gość Deborah Roosevellt
Temat założyłam do osob na pewnym poziomie, z ogładą, kutlurą, osoby pochodzące z rodzin o tradycjach patologicznych prosze o przejście na tematy dla was 🖐️

Gość hahah huehueh
osoba na poziomie nie pogardza dziecmi patologicznych rodzicow

Gość ghgh
Ja stracilam mame i nie wyobrazam sobie jak musi byc ciezko stracic obydwoje rodzicow:( Mimo ze Marta otrzymala potezne pieniadze, ma swoja rodzine, nie jest juz nastolatka- to strata rodzicow bedzie dla niej ciosem do konca zycia:( biedna:(

Gość sssasas
niestety i to podkreslam NIESTETY wiel wiele osob jest w identycznej sytuacji plus jeszcze brak pracy dochodzi czyli brak pieniedzy

ta łapka na końcu oznacza, że nas żegnasz na tym topiku? :P :D miłe :classic_cool: