Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka98903283482

Test ciążowy - lekko rózowa kreska

Polecane posty

Gość lenka98903283482

Bardzo bym chciała dzecko, 11 dni temu kochałam się z chłopakiem, miałam wtedy owulacje, dziś sa urodziny mojej kolezanki dlatego kupilam test na wszelki wypadek, sprawdzic czy mogę się napić i.. na poczatku zobaczylam ta czerwona kreche jedna i sie załamałam, ale jednak potem sprawdzilam raz jeszcze i dopatrzylam sie bardzo lekko rózowej kreski obok, ale takiej bardzo lekko rózowej, czy sa jakieś szanse?

Gość anika 28047
sa sa.ta blada kreska nie jest tam bez powodu - mozesz zrobic za tydzie jezcze jeden . alkchol ne bardzo chya teraz. te nowe tetsy wrazilwe wiec raczej tak .

Gość lenka98903283482
umarłabym ze szczescia:D ale nie chce sobei robić nadzieji:) no coz, pojde tylko na ciasto:D

Gość nbsvfdugsieuwgf
a po ilu sie pojawila ta druga kreska?

Gość anet7
u mnie na tescie wyszla po ponad godzinie druga krecha. nie byla to ciaza

Gość lenka98903283482
nie wiem w sumie, bo jak zrobilam test i zobaczylam jedna kreche to zwatpilam i od razu dałam go do szafki, po 10 min stwierdzilam ze zobacze jeszcze i taka lekko rozowa tam byla.. hm,

Gość asdeeeeeerr
bo po godzinie sie nie patrzy na test! :O zależy na którym, ale do 5min pozniej test niewazny

Gość asqqqdeasdqwqeeed
powtórz go, wydaje mi sie ze nie był ważny, jesli jest ciąża to po chwili powinna sie pojawić II kreska, a juz na pewno do 5 min, pozniej test niewazny

Gość e ona ona e
wrzuc zdjecie testu

Gość ppop008744rdd
test po 10min= NIEWAŻNY

Gość koalaboalamm
jezu :O nie umiecie czytać instrukcji na teście?????????????????????????? po 10min jest na bank nieważny :O

Gość magdalena z zagranicy
Ja tez mialam taka slbiutka ledwo widoczna kreseczke a potem okazalo sie, ze jestem w ciazy.

Gość joasjdhuwegdhsc
ja też miałam słaba kreske, ale pojawila sie od razu no moze po kilku sekundach, mozesz miec nawet taka ze pod swiatlo widac.. ale po uplywie 5 minut test jest niewazny, a po 10 tym bardziej, nie mowiac po godzinie, powtorz go ale patrz uwaznie i poczekaj chwilke

Gość lenka98903283482
niestety nie jestem pewna po ilu mi sie pokazala ta kreska, bo po 2 minutach wlozylam do szafki bo sie zmartwiłam ze tej kreski cholernej nie ma:( a potem sobei z ciekawosci zobaczylam raz jeszcze i patrz patrze i zauwazylam leciutka:) niestety zniknela, aczkolwiek mysle sobie ze pewnie dlatego ze to stanowczo za wczesniej, mineło 11 dni od mniemanego seksu, i w dodatku nie robilam testu rano tylko popoludniu, no coz, zyje nadzieja:) powiedzialam chlopakowi o teście i szczerze nie spodziewalam sie jego reakcji:) chyba sie zalamie jak sie okaże ze to nie dzidzi:)

Gość duefryw2222
po 2 min powinna sie pojawić druga kreska. ale najlepiej test robić po dniach spodziewanej @ albo w dniu kiedy powinna sie pojawic.

Gość mammmmammamammamamma
i co? zrób grugi test.

Gość gość
czesc dziewczyny ja mialam bardzo nie pokojace swieta wv wigilie rano zrobilam test przed praca byl tylko cien pomyslalam ze nic to nie oznacza rozplakalam sie jak dzidzius masakra ale cos mnie tchnelo i mezowi kazalam kupic jeszcze jeden test zrobilam go wieczoem po wiili pomyslalam ze sobie tego dnia badziej nie zniszcze no i na spokojnie no i wyszlo slaba kreseczka lekko rozowa no to w 1 dzien swiat na miasto bdo apteki po testy no i na jednym wychodzi mocna a na drugim slaba. Wiec do konca nie bylam pewna postanowialam zrobic sobie test z krwi no i czekam na wynik teraz zrobilam znowu test ale jest rozowa widoczna kreseczka a staramy sie prawie 3 lata

Gosc jestes w ciazy :) Testy pewnie roznych firm, a nawet jak tej samej firmy to pewnie w innym czasie robilas test :) Autorko powtorz test i bedziesz pewna czy to ciaza czy nie :)