Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulkaaaaaaa

dziewczyny mam problem wejdzcie plissssssssssss

Polecane posty

Gość czarnulkaaaaaaa

mam kruczo czarne włosy , od małego wszyscy mówili , że mam tak czarne włosy jak prawdziwa cyganka , bardzo lubię ich kolor, ale cóż od jakiegoś czasu mam dużo problemów i zaczęły się pojawiać siwe włosy , jest ich sporo , co mam robić? bo nie chce ich farbować ...... wiem że są odsiwiacze ale słyszałam kilka opinii że one bardzo niszczą włosy , może macie jakieś swoje sprawdzone sposoby ??

Gość Kubusiowaaaaaaaa
Moze zrob wywar z np.z lupin orzechow wloskich.Co prwda daja dobry efekt na brazowych wlosach,Moze tez na czarnych cos pomoga?Tylko nie wiem czy to dziala na siwe wlosy

Gość jejkuuu ja tez juz mam kilka
siwych wlosow i tez mam ciemniste wlosy i b. lubie ich kolor mam dopiero 23 lata! ile masz lat czarnulka???? dziewczyny pomozcie, podpisuje sie pod prosba czarnulki

Gość czarnulkaaaaaaa
dzięki poczytam coś sobie jeszcze na ten temat w internecie , jeżeli któraś z was próbowała jakiś odsiwiaczy , to proszę napiszcie mi co o nich sadzicie

Gość czarnulkaaaaaaa
ja mam 25 lat

Gość jejkuuu ja tez juz mam kilka
katastrofa, ale wlasnie skrajne brunetki niestety siwieja szybciej,tala zlosliwosc losu

Gość Kubusiowaaaaaaaa
hehehe ja tez mam ciemne wlosy i wieku 25 lat zaczelam siwiec....farbuje wlosy bo nic innego mi nie pozostalo:( Zaraz ;poczytam w necie o odsiwiaczach

Gość czarnulkaaaaaaa
:( na czarnych włosach to się tak strasznie rzuca w oczy , normalnie nie mogę na to patrzeć, ciekawe co będzie potem , czy w wieku 30 lat będę całkiem siwa ?? już teraz mam zniszczone włosy bo kilka razy już je farbowałam i więcej nie chce ale przecież nie będę chodziła z siwymi .......

Gość Kubusiowaaaaaaaa
czarnulkaaaaa - to kup i zobaczysz czy dziala i czy nie niszczy wlosow:) Piszesz,ze nie mozesz juz patrzec na siwe wlosy...albo zafarbujesz albo odsiwiacz....wg.mnie teraz wszystkio moze zniszczyc wlosy oprocz domowych sposobow pielegnacji:)

Gość Kubusiowaaaaaaaa
aha tlyko ich nie wyrywaj bo wiecej Ci ich urosnie:P

Gość czarnulkaaaaaaa
co do wyrywania , że jak się będzie wyrywało , to będzie ich więcej to nieprawda , pytałam dermatologa , jak sie o to zapytałam to pani doktor się zaśmiała i powiedziała ze jakby to była prawda to byłby to lek na łysienie ! wyrywamy włos a wyrasta nam 5 nowych heheh , wsumie fakt ale kiedyś też myślałam że to prawda

Gość Kubusiowaaaaaaaa
czarnulkaaaaaaa - oo to zaraz ide swoje powyrywac:P Jak by nie bylo...kiedys wyrywalam i znowu mialam siwe:(

Gość czarnulkaaaaaaa
hehe ja chyba zaraz tez pójdę sobie powyrywać :P , a tak na serio to muszę się zastanowić czy farbować czy używać odsiwiaczy , szkoda że nie ma tu osób które mogłyby coś więcej na ten temat powiedzieć

Gość Kubusiowaaaaaaaa
czarnulka - moze jutrpo znajda sie dziewczyny,ktore uzywaly odsiwiacze:P Poza tym tutaj jest duzo tzw.GIMGOWNA a w tym wieku nie ma jeszcze siwych wlosow hehehe Dobrej nocy zycze:D