Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska232323

PROSZĘ PO RAZ KOLEJNY O WYPOWIEDŹ W TYM TEMACIE

Polecane posty

Gość ciekawska232323

mam pytanie 13 dnia cyklu prawiałam pełny stosunek 3 krtotnie a 14 dnia cyklu prawiałam stosunek przerywany i zaszłam w ciążę który z tych stosunków najprawdopodobniej doprowadził do zapłodnienia dodam jeszcze , że choruję na nadczynność tarczycy co zdaniem mojego lekarza zmiejszała moja płodność. Prosze o wasze opinie

Gość nimma
wybacz ale jakim cudem ktokolwiek miałby wiedzieć czy zaszłaś 13 czy 14 dnia? tego to ci nawet lekarz nie powie. a co to był seks z dwoma różnymi facetami że robi to jakąś różnicę? na logikę należy stawiać na pełne stosunki, ale hugo wie jak było.

Gość A ty nie wiesz
Ze plemniki żyją do 72 h???To że miałaś pełny stosunek 13 dc świadczy o tym że to dzięki niemu zaszłaś w ciążę.I mogło to być 13 jak i 14 a nawet 16 dnia cyklu.O tym powinnaś wiedzieć.

Gość ciekawska232323
dziękuje za odpowiedzi ja o tym wiem, że plemniki mogą przezyć ok 3 dni chcialam po prostu zaspokoić ciekawość potwierdzajac swoję zdanie o zdanie innym dodam jeszcze , że w 5 i 6 dniu po tym pełnym stosunku pojawiło sie pmanienie najprawdopodobniej bylo to plamienie, plamienie implantacyjne i jeszcze jedno pytano czy takie plamienie może wystapic również w 4 dniu po zapłodnienu, z góry dziękuje za wasze odpowiedzi

Gość nimma
to co było dwóch facetów że tak analizujesz?

Gość ciekawska232323
tak, niestety czasu nie cofne i bardzo tego żałuje zawsze miałam jednego stałego partnera i nie wiem co mi odpiło sama mam do siebie wyrzuty sumienia więc prosze o wyrozumiałość i nie ocenianie mnie z góry na skreślonej pozycji

Gość nimma
nie kombinuj. Gdy urodzisz zrobisz badanie dna to się dowiesz. Albo choćby zbadasz dziecku grupę krwi. a ten seks pełny to był z twoim facetem czy wyskok właśnie?

Gość ciekawska232323
pełny seks byl z moim partnerem , o to chodzi , że bardzo mnie to męczy normalnie ne moge przestc o tym myślec ja jeszcze za nm dowiedziałam się o ciązy juz miałam wyrzuty sumienia a teraz to całkiem nie daje mi spokoju , żyć tyle czasu a później zrobic badania i okarze się , że moge jeszcze bardziej skrzywdzić swojego partnera nie umiem sobie poradzic z ta myslą

Gość nimma
a który tc? naprawdę na logikę o ile przerwywaniec nie był do ostatnich sekund przed wytryskiem to nie ma szans żeby z tego była ciąża.

Gość ciekawska232323
to 6 tydzień, dziękuje troszkę sie uspokoiłam ja juz się nawet nie boje tego , że mogła bym zostać sama z tym dzieckiem tylko tego , że mogę okłamywać swojego partnera tyle czasu i tak podle zagrać na jego uczuciach, intuicja mi podowiada , że to jego dziecko dopiero później mnie dopadły takie myśli