Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Nie szanuję Kuby Wojewódzkiego jako człowieka. Co ty na to?

Polecane posty

dzis znowu zakpil z tragedii narodowej. z jego fb: ------------------------------------------------------------- Polacy ! Z okazji kolejnej rocznicy katastrofy smoleńskiej, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń oraz szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim, którzy słyszeli dwa wybuchy na pokładzie jeszcze zanim wiadome siły zrobiły mgłę oraz wysunęły zdradziecką brzozę, życzy ... autor programu Kuba Wojewódzki akurat w tej sytuacji pragnący zachować anonimowość ! hura, hura, hura !!! ---------------------------------------------------------------- a jak ostatnio mial muslima w programie, tego czeczena co walczy dla KSW. mial strach w oczach kiedy zaczeli gadac troche o Islamie. bal sie mu dojebac, tak jak robil to katolikom. co gorsza - lizal mu dupe...

Gość interesujace..
:classic_cool:

Gość interesujace..
a tak na serio ,jaka kurwa tragedia narodowa? o so si chozi?

Gość pracownik sumienny:)
co prawda,to prawda-przesadzaja z tym Smolenskiem....:O

a Wojewodzki poprostu jest szczery i nie owija w bawelne. Nazywa rzeczy poimieniu a nie wszystkim sie topodoba...,i tyle:D

Gość dfgfgtfgfg
co ja na to? Naprawdę nie wiem, to taka trudna sprawa. 😭 na pewno jestem zszokowana i skonfundowana! Nie wiem czy będę mogła dalej żyć z tą informacją :( A tak serio możesz sobie nienawidzić kogo chcesz - mi to zwisa i powiewa. Musisz mieć o sobie naprawdę wysokie mniemanie sądząc, że kogoś obchodzą takie rewelacje :D

Gość paolla3d
Chyba nie potrafisz czytać... Nie zakpił z tragedii narodowej tylko z ludzi, którzy wszędzie widzą spiski i doszukują się przyczyn nie z tej ziemi. Życzę trochę więcej dystansu, bo nie ma nic gorszego niż ludzie, którzy nie rozumieją sarkazmu i ironii i biorą wszystko na serio.

Gość interesujace..
paolla ma 1000% racje

Gość Sasasasasasasatrasasasd
chuj idiocie w oko i figurskiemu to samo :o dwa debile

nie zgodze sie. mogl to zrobic na inny sposob. on po prostu jest jak DODA chcila zrobic kolejny skandal, zeby znow o nim pisali. w ogole nie liczy sie z powaga tej sytuacji. a to co robi Jarek to juz inna kwestia. ma uraz psychiczny.

Gość Kloc5555
Ten Wojewódzki myśli, że jest fajny a tak naprawdę to kretyn... Że też ludzie oglądają jego program.

Gość paolla3d
Nie porównywałabym Dody, która pozwala sobie zrobić nagie zdjęcia, żeby wywołać sensację do człowieka, który kpi z maniaków teorii spiskowych. Owszem mógł napisać coś innego, ale pisanie, że kpi z tragedii narodowej jest dużą przesadą, bo ewidentnie widać, że nie to miała jego wypowiedź na celu.

wojewodzki to inteligentna bestia...i ma fajny program,dlatego ludzie toogladaja:) A Smolensk...to juz dawno powinna byc zamknieta sprawa,bo to juz dawno jest smieszne co wyprawiaja... Ludzie od zawsze gineli w tragediach i co? Jedni sa wazniejsi od drugich...?Wyczytuja ciagle te nazwiska-po co? Stalo sie i koniec.Smierc rowna wszystkim.Amen

Gość paolla3d
pracownik sumienny ma rację ciekawe czy rocznica katastrofy pociągów pod Szczekocinami też będzie tak hucznie obchodzona. Ciekawa jestem czy rodziny tych którzy tam zginęli dostaną po 250tys odszkodowania i dożywotnią rentę

wojewodzki nie jest inteligenty. nawet nie potrafi nauczyc sie angielskiego. on po prostu jest zabawny, komiczny, a ludzi to lubia, dzieki czemu sie bogacil. DODA tez jest glupia. nigdy nie mial powazania jak dziennikarz, a DODA jako artystka.

Gość paolla3d
Jak dla mnie to że ktoś potrafi być zabawny, ma fajne poczucie humoru, umie wymyślić ripostę czy sensownie coś skwitować świadczy jak najbardziej o tym, że ktoś jest bystry i inteligentny. W dodatku gdybyś się przysłuchał jego wypowiedziom, to na pewno byś zauważył, że ma też dużą wiedzę.

paolla3d-wyjelas mi to spod klawiatury:D Mysle jednak,ze -Prezes Wertyp-jest zbyt glupi,zeby na to wpasc...,albo zrozumiec to co napisalas;)

Gość heheh*************************
no to w takim razie 3 \ 4 polski to tempaki,heheheh

z tego co wiem,to DODA nie znosi Wojewodzkiego,i na bank jej nie imponuje....,wiec cos sie tu nie zgadza:O:P

Gość paolla3d
Imponuje ludziom, którzy rozumieją co to jest sarkazm, a to wymaga chociaż odrobiny inteligencji. I nikt mi nie wmówi, że tępak zrozumie sarkastyczne żarty. On odczyta je dosłownie.

oni sie chyba lubia. ostatnio byli na spotkaniu. Nergal to tez stary kumpel Kuby. oni sie promuja nawzajem, a tepa masa kupuje gowno np. plyty DODY czy dodaje KUbe na fb.

Gość paolla3d
To ja poproszę przykłady tych gorszych żartów, bo ciekawa jestem.

Gość ulalala lalala
katastrofa smoleńska zjednoczyła ludzi a rządzący tego się boją dlatego też wypuszczają takie pieski jak kubuś które jazgoczą podgryzają i pilnują żeby ludzie nie byli zjednoczeni