Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Viva45

Rekreacyjna jazda konna

Polecane posty

Gość gość
uwielbiam stadninę w Janowie Podlaskim, często jeżdżę do Zamku Biskupiego i tam mam okazję pojeździć, a w międzyczasie SPA i odpoczywanie :)

Gość gość
a można tak z zewnątrz skorzystać z jazdy czy trzeba być gościem Zamku?

Gość gość
Jak szukacie dobrego sklepu z odzieżą, akcesoriami czy suplementami i smakołykami dla koni to sprawdźcie sobie https://twojkon.pl/ Są dobrze zaopatrzeni no i to sklep internetowy to wygodnie można sobie przejrzeć ofertę bez wychodzenia z domu.

Gość gość

Pamiętajcie też o odpowiednich witaminach dla koni, sprawdźcie ten sklep https://sklep.boguslawie.pl

Gość Kaje

Na naukę  jazdy konnej idealnym miejscem będzie bez wątpienia klub jeździecki Salio. Klub  jeździecki Salio został założony w 2011 roku. Obiekt położony jest 20 kilometrów na  północ od Łodzi.

Gość Milena

Znam ten ośrodek Salio i często bywam tam z córką, która uwielbia konie i jak już tam jesteśmy to świetnie się bawimy i super spędzamy czas na świeżym powietrzu.  Mam zamiar kiedyś kupić córce konia i wiem, że w Salio będzie miał dobrą miejscówkę. 

Gość Ada

Polecam Stowarzyszenie Jeździeckie Szarża! To coś więcej niż zwykłe stowarzyszenie, czuje się tam jak w domu. Zaczęło się od wolontariatu, przez wyjazdy na obozy, po dzień dzisiejszy, kiedy życia sobie bez niego nie wyobrażam. Brzmi to ckliwie, wiem o tym, no ale co mogę poradzić? 😉 Przywiązanie robi swoje. www.szarza.pl

Gość wałkoń

koń zwalony to koń zadowolony