Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula2203

czy ktoras miala podobnie?

Polecane posty

Gość ula2203

okres powinnam dostac 8 .04. a zamiast tego od 1 do 6 mialam brazowe plamienie. myslalam ze po tym dostane okres. plamienie minelo 4 dni temu a okresu nie ma. zawsze mialam objawy przed okresem a teraz tylko nieraz zakłuje jajnik..

Gość ula2203
od 3 lat stosuje "przerywany" mialam regularne miesiaczki.. 2 tyg temu leczylam sie na grzybice. moze to od tego?

Gość faffafafafaf
U mnie takim objawem byla ciaza,zrob test:)

Gość wojowniczkaAntyGłupocie
moze. ale to moze byc ciaza zagrozona

Gość ula2203
nie chce mi sie cos wierzyc zeby to byla ciaza... ostatni stosunek mialam 2 tyg temu? wiec mozliwe zeby po tyg bylo plamienie?

Gość ula2203
3 lata mi sie udawalo i teraz pech??? a z tym plamieniem to tak powaznie? bo juz tak mialam ze ze 4 dni i potem normalny okres...

Gość artyleria26
Jeśli chodzi o plamienie to nie mam pojęcia. Powinnaś udać się do lekarza - tak będzie najlepiej i rozwiąże to Twoje wątpliwości. A co do stosunku przerywanego...to żadna metoda zabezpieczenia. Wszystko zależy od faceta. Liczysz sobie dni płodne? Chociaż wtedy się zabezpieczajcie. Jak się starałam o dziecko używałam testera na ślinę (afrodyta). I ładnie pokazuje poszczególne fazy cyklu.

Gość LAURENCJA76
Witam :)Ja mam tak obecnie.Biegam do łazienki i nic:(Kurcze juz troche sie martwię.To juz 2 dzień takich plamień-pierwszy raz tak mam. Może zrób test ciążowy.Ja czekam aż skończy bądz rozkręci sie miesiaczka-eh

Gość ula2203
zrobilam. nie ma ciazy. zrobilam tylko zeby facet moj sie odczepil... jak nie dostane @ do wt to ide do lekarza. znowu!! 4 raz juz w tym roku...