Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ant......

Czy są tu kobiety które nigdy nie miały orgazmu?

Polecane posty

Gość alakoka
i widze wysoki poziom inteligencji ;] obrazanie ludzi i przeklinanie ;] nie rozmawiam z takimi jednostkami ;] wiec dobranoc Ci

Gość fajnyy
jakby byly codziennie dobrze lizane to by zadna infekcja sie nie wdawala ani nic...

Gość alakoka
nie mam zamiaru sie klocic.. pojdziesz nast raz do gin to zapytaj czy trzeba sie tam myc cdziennie ;)

Gość też problemowa
nie wiem, tak jakoś o ten wiek spytałam :) ja 21. nie kłóćcie się, niech każdy myje się jak chce, ale mam jedno pytanie - co ma (nie)golenie się do (nie)śmierdzenia?

Gość alakoka
tylko dziewice nie mialy nigdy infekcji.. kazda kobieta przynajmniej raz w zyciu przechodzi infekcje... poczytaj troche.. moze i smierdze ale przynajmniej mam cos w glowie a ty w tym momencie pokazalas ze masz orzeszka zamiast mozgu ;)

Gość alakoka
i widze ze kolezanka nie zna innych slow oprocz idiotko , kretynko i debilko. mam nadzieje ze nie masz dzieci.... bo wzoru dobrego nie dajesz

Gość nie dziwie sie ze orgazmu
iditoko dziwne ze ja zadnej infekcji nie mialam. z mezem jestem od 18 lat. mam teraz 36 lat. jak mowie myje sie codziennie pare razy. wiec sie zastanow brudasko.

Gość alakoka
"HUSTECZEK HIGNIENCZNYCH" chcesz sie wypowiadac publicznie to korzystaj ze slownika glupia dziewczyno

Gość alakoka
no skoro pocisz sie jak swinia to myjesz kilka razy dziennie ;) ja takiego problemu nie mam wiec nie musze

pozwolę sobie zacytować "kazda kobieta przynajmniej raz w zyciu przechodzi infekcje" i też tak uważam. :)

Gość też problemowa
kobieto, po co te nerwy? o co się tak wściekasz? że jakaś dziewczyna, której najprawdopodobniej nawet nie znasz, wypowiadająca się na forum, na którym pisze kilkaset ludzi dziennie, wspomniała, że myje się co drugi dzień? to jej sprawa, nie rozumiem o co robisz raban. a pisanie takiego długiego posta caps lockiem sprawia, że wyobrażam sobie Ciebie stojącą nad komputerem, machającą obłędnie rękami i krzyczącą na nas :D haha :P

Gość alakoka
i dziwic sie ze wody coraz mniej na ziemi?? jak takie jak ty myja sie kilka razy dziennie.. moze pora schudnac to bedziesz mniej sie pocila??

Gość fajnyy
dobra nie kloccie sie.... ja bym polizal ali cipke z checia.... i cichooooo juz..

Gość alakoka
o co sie wscieka??? bo ma beznadziejne zycie. i musi podniesc swoja wartosc obrazajac ludzi na forum... lepiej ci? to napisz mi cos jeszcze ;)

Gość alakoka
ucichla... poszla umyc sie... juz jest 1.. liczysz to mycie jako wtorkowe czy srodowe juz?

Gość fajnyy
alakoka olej ja.... no wiadomo ze normalna dziewczyna nie musi jej mys pare razy na dzien.. no chyba ze sa tam ogromne waly tluszczu i sie poci tak...haha

Gość fajnyy
lepiej posyp cos jak masz.....he

Gość alakoka
ja juz odpuscilam ;) oddycham gleboko ;)

Gość alakoka
????????????

Gość fajnyy
nom koka.... to takie ostrzezenie ze uderzasz tak samo mocno do glowki..?

Gość alakoka
dobranoc Panu ;p nie wdaje sie w zadne erotyczne dyskusje ;) pogadaj z nerwowa kolezanka ;) widac ma tempemanent ;)

Gość alakoka
wiesz wystarczy miec 172 cm zgrabnego ciala, 52 kg wagi i nie potrzebuje niczego sypac ani sie myc codziennie zeby miec faceta ;)

Gość też problemowa
liczysz to mycie jako wtorkowe czy środowe już? hahahahahahahaha padłam :D :D :D :D :D :D :D dobre! :) no nic babeczki (i chyba jakiegoś mena tu mamy), ja spadam, wylecę na papieroska na dwór (aj wstrętne przyzwyczajenie:P bo to chyba jeszcze nie nałóg) i postaram się pójść spać. postaram się wrócić do tematu jutro :) DOBRANOC WSZYSTKIM 🌼