Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UdawaczkaWstrętna

Fake Orgasm

Polecane posty

Gość UdawaczkaWstrętna

Tak to już bywa w życiu kobiety... Mój mężczyzna jest człowiekiem bardzo niedowartościowanym. Wiedziałam to właściwie od początku naszego związku. Na początku myślałam, że to nic złego, udawanie orgazmu, żeby on poczuł się lepiej. Przytaczając zdanie z pewnego filmu "Lepiej udawany niż żaden", ale to nieistotne. Teraz owszem, on czuje się lepiej, za to ja pozostaje z tym wszystkim co sama sobie stworzyłam. Oczywiście miewam orgazmy. Przy seksie oralnym lub przy masturbacji. Czasami też w czasie penetracji dotykam się sama, tak, żeby było dobrze, ale wydaje mi się to niestosowne. A on, skoro ja udaję te pieprzone orgazmy, myśli, że nie trzeba nic zmienić. Bo przecież jest dobrze. A wcale nie jest. Sam stosunek trwa może 2, 3 minuty. Trzeba przyznać, że nadrabia to wspaniałym oralem, którego naprawdę można pozazdrościć. Ale jak mogę się wykręcić z tych kłamstw, które sama nakręciłam. Nie wyobrażam sobie, powiedzieć mu, że od prawie trzech lat udaję...

Wcale nie musisz mu mówić o tym ,bo go to zdołuje i korzyść będzie gorsza niż ukrycie prawdy. Powiedz mu że ci sie znudziły potrzeby i chciałabyś inaczej dochodzić do orgazmów. Poinstruuj go jak ma to robić i będziesz zadowolona a on dumny że się bardziej rozwija jako facet Jak masz orgazmy podczas masturbacji to sobie róbcie tak nawzajem siebie oglądając.

Gość słaby zawodnik
ja też nie zawsze, a raczej rzadko doprowadzam moją kobietę do orgazmu poprzez penetrację, wiemy to oboje, nie robi mi z tego problemów, ale zawsze mówi, jak nie było u niej szczytu, żebym jeszcze poprawił jęzorem i voila

wcale nie jesteś "słaby zawodnik" jak dałeś taki nick Każda kobieta ma specyficzny sposób dochodzenia do szczytu i to jest najbardziej podniecające dla faceta wiedzieć i mieć z tego przyjemność Znikomy procent kobiet ma orgazm podczas stosunku z penetracją penisem pochwy.Nie jesteście zboczone ani nie nienormalne jak macie orgazmy w inny sposób.

Gość nelvle
a kto oprocz mnie krzyczy w trakcie stosunku (nie orgazmu)