Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o interpretacje

prosze o interpretacje wykresu npr

Polecane posty

hej jestem w tym temacie dosc cienka...pomozecie zinterpretowac? mierze term elektronicznym...

Gość mnio
to daj ten wykres. bo tak bez to nie ma jak. ;)

sorki ,juz dalam linka:))

dziewczyny pomozcie prosze

Gość anonimo
wg mnie było podejście do owulacji, ale ta nie nastąpiła. Podczas miesiączki też mierzyłaś temperaturę?

podczas okresu nie mierzylam. to moj 1 raz z wykresem ,nie wiedzialam ze mozna podczas okresu nie wpisywac temp i podalam ot tak... a ten spadek o czym moze swiadczyc?

w/g mnie owulacji nie było,choć skok temperatury był,ale temperatura się nie utrzymała

w/g mnie owulacji nie było,choć skok temperatury był,ale temperatura się nie utrzymała

Gość anonimo
nie wiem czy można mówic tu o jakimś spadku. Jedna podniesiona temperatura 15 minut po wstaniu z łóżka to nie jest wyznacznik wzrostu, powinno się ją wykluczyć z interpretacji, dalej temperatury są mniej więcej na tym samym poziomie a nawet niżej niż wcześniej, więc najprawdopodobniej do owulacji nie doszło. Testy owulacyjne moga wychodzić pozytywnie bo one wykrywają wzrost lutropiny towarzyszący owulacji a samo wydzielenie się lutropiny nie jest wskaźnikiem że owulacja miała miejsce.

w/g mnie owulacji nie było,skok temperatury był,ale się nie utrzymała temperatura

w/g mnie owulacji nie było,skok temperatury był,ale się nie utrzymała temperatura

Jeśli masz wątpliwości co do swoich interpretacji może oprócz tego stosuj coś jeszcze? Np mikroskop owulacyjny. Ja używam do npr komputera cyklu. cyclotest. Interpretuje wszystko za mnie i dzięki temu mam spokój.

Gość anonimo
nie wiem co w takiej sytuacji miałby pokazać więcej mikroskop owulacyjny albo cyklotest

Gość tez prowadze oa paru lat
wykresy temp. ate ur swoich synow znalam od razu z dokladnoscia do dnia :) a w Twoim przypadku mysle, ze jest to cykl bezowulacyjny :( ale nie przejmuj sie takie sie zdarzaja kazdej kobecie przynajmniej 2x do roku

Gość interpretacja
Wedlug mnie też brak, poczekaj jeszcze kilka dni i zobaczysz co sie bedzie dzialo z temperaturami. Polecam do interpretacji cykli serwis OvuFriend.pl tam system sam analizuje i interpretuje dane ktore wprowadzasz. Możesz również sprawdzić czy Twoje cykle są prawidłowe. A po owulacji na podstawie objawów ktore wprowadzasz pokazuje jakie są szanse na ciążę. duzo ciekawego info o staraniu. http://ovufriend.pl/?code=ibotycu

Gość sensensual
Na początku cyklu tam gdzie brak pomiaru byłam chora był antybiotyk osłabienie dalej mnie trzyma plus kaszel z którego powoli się leczę więc tak przypuszczałam,że ten cykl może być spisany na straty...

Gość bialamasajka
Ja używam takiego komputerka jak ma kasiunia987. I jest na prawdę pomocny więc polecam