Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiazdy

kto pija aqua silma? czy jakos tak

Polecane posty

Gość piłam przez
jakiś czas i nie polecam- wypadają po nim włosy

o własoach to nawet nie zlyszlaam...wiem, ze trzeba uwazac z dawkowaniem...moja mama pije i chciala mi dac 1 karton, ale nie wiem wlasnie czy warto truc tym organizm

Gość ja piję jakoś tak
i muszę przyznać, że to całkiem smaczne :D

Gość piłam przez
apetyt jest mniejszy, bo zapychasz żolądek wodą, więc nie odczuwasz głodu aż tak bardzo, ale uważaj- ja piłam przez jakiś miesiąc, a potem z włosami walczyłam pół roku

Ja również piłam, ogranicza łaknienie. Mi pomogło schudnąć, ale potem jak odstawiłam to miałam taki napad głodu, że bym konia z kopytami zjadła :P Ja zwalczyłam to łaknienie, ale trzeba mieć silną wolę, bo to prosta droga do jojo.

to jak mowicie tak p tych wlosach to ja sie wycofuje....a barlyscie przy tym jakies witaminy? juz sama nie wiem...w sumie nie mam az takiej potreby utraty na wadze

to jak mowicie tak p tych wlosach to ja sie wycofuje....a barlyscie przy tym jakies witaminy? juz sama nie wiem...w sumie nie mam az takiej potreby utraty na wadze

jezeli tak faktycznie jest z tymi wlosami to bez sensu,...chyba ze moze jakies witaminy przy tym? nie mam az takiej wilekiej potrzeby utraty na wadze zeby poswiecic wlosy