Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

wycieczka do Pragi - pytań kilka

Polecane posty

wybieram się na jeden dzień do pragi. zarezerwowałam przewodnika, ale mam się z nim spotkac już w pradze. teraz tak się zastanawiam jak tam najlepiej dotrzeć? autem? pociągiem? autobusem? wie ktoś coś? nocleg na majówkę zarezerwowałam w Karpaczu. potrzebuje stamtąd jakoś się dostać do pragi, poradzcie jak najlepiej?

Czy masz już opłaconego przewodnika? W Szklarskiej Porębie (przypuszczam, ze w Karpaczu jest podobnie) co krok są biura organizujące wycieczki do Pragi, więc moze przemyśl takie rozwiązanie. Pociągiem się chyba nie dostaniesz, bo przez granicę nie ma torów. Mieli wznowic połączenie, ale nie wiem czy juz to zrobili. Moim zdaniem najlepiej jest jechać samochodem, zatrzymać się na obrzeżach i do centrum dojechać metrem.

Gość Nieudaczniksamotny
pojedź busem.

Gość czy to Master111 ?
autorko szukasz sponsora rozumiem

Gość Tylko takkk k
Wykup wycieczkę z przewodnikiem autokarem z tego Karpacza (z innymi ludźmi), to koszt poniżej 100 zł...

ok, dzięki za pomoc. odwołam rezerwacje przewodnika w pradze i wykupie coś z polski.

Gość Luca2222
Nie tak dawno jechaliśmy z klubem do Czech na turniej i wyjazd obsłużyła firma www.qtravel.com.pl. Może oni jakoś pomogą w Twojej sprawie. Generalnie nie są drodzy, a autokary i hotele oferują komfortowe.

Gość gość
W przypadku wycieczek weekendowych podpowiem firmę Gryf. Z południa Polski można w miarę szybko autokarem dotrzeć choćby do Pragi i tam się właśnie z mężem ostatnio wybraliśmy z biurem. Oferty te praskie można znaleźć tu: http://gryftravel.pl/praga. Bardzo sympatyczna obsługa hotel komfortowy łazienka w pokoju świetne wyżywienie i rzeczywiście sporo tej Pragi przez 3 dni udało się zobaczyć.