Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ahhh gryzie mnie

Czy powinnam była jej jakoś pomóc??

Polecane posty

Gość ahhh gryzie mnie

rano wyprowadzałam psa na długi spacer na łąki za miastem nagle mój pies znalazl cos w wysokiej trawie obok ściezki okazało się ze lezy tam śpiąca zarzygana dziewczyna z dredami :-o moj pies, zanim go powstrzymałam, próbujac się z nią "przywitać" obudził ją :-o no i chciałam jak najszybciej stamtąd iść ale nie mogłam złapac psa bo sie cieszył jak kretyn i zaczepiał ta dziewczyne ona w międzyczasie zmieniła pozycje z leżącej na siedziacą i jak już zapiełam psa na smycz i odciągneła go od niej to zauwazyłam że ona zaczyna płakać :-o pytam sie "co sie stało" a ona "boli" ja sie pytam "ale co" a ona "no cholera wszystko!" zabrałam psa i poszłam sobie ale teraz mam wyzuty sumienia i mysle ze powinnam była jakoś jej pomóc np. zadzwonić po pogotowie, a nóż coś powaznego jej było :-o jak myślicie co jej było włąsciwie?czy byla nacpana wedlug was? wygladala na trzeźwą...

Gość ahhh gryzie mnie
hmm?

chcesz byśmy uspokoili twoje sumienie? żebyśmy ci napisali, że nic sie nie dało zrobić i dobrze, ze odeszłaś? skoro ty sama nie wiesz czy powinnas była jej pomoc, to źle z tobą...

chcesz byśmy uspokoili twoje sumienie? żebyśmy ci napisali, że nic sie nie dało zrobić i dobrze, ze odeszłaś? skoro ty sama nie wiesz czy powinnas była jej pomoc, to źle z tobą...

bylam wielkrotnie w takiej sytacji i zawsze pomagam, ostroznie bo ostroznie ale zawsze i zawsze prosze kogos do pomocy zeby bylo bezpieczniej

Gość ahhh gryzie mnie
bo_taka_jestem, no wiem sprzed komputera wszystko wydaje sie takie proste, ciekawe czy ty nie miałabyś zadnych watpliwości w takiej samej sytuacji :-o