Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudyadam

proszę Was o pomoc

Polecane posty

Gość chudyadam

witam mam nadzieję, że mi pomożecie. od zawsze jestem chudy i bardzo mi to przeszkadza. obecnie mam 20 lat, 196 cm i ważę przy tym około 78 kg :( dodam, że jem dużo, 5-6 razy dziennie, duże ilości czego chcę i nie tyję. nie mam żadnych pasożytów. koniecznie chcę przytyć bo bardzo mi źle z moim wyglądem. co jeść lub co łykać z apteki żeby przytyć 10-15 kg? jestem skłonny wziąć nawet sterydy, ale nie mam czasu ćwiczyć więc nic to nie da. proszę bardzo o jakieś wskazówki dietetyczne, witaminy czy odżywki. pozdrawiam

Gość *liliann
Masz wymiary mojego brata. Też ma 196cm, ale waży mniej, bo... 72 kg. I też nie może przytyć, taką ma przemianę materii.

Gość aa czytaliscie to
mogę ci dać 15 kg. Za darmo :D

Gość chudyadam
próbowałem siłowni pod okiem trenera, ale efekty były śmieszne, pół roku ćwiczeń z odżywkami dało mi 2 kg, teraz pracuję i studiuję, nie bardzo mam kiedy ćwiczyć chyba że sam w domu późnym wieczorem, ale skoro trener mi nie pomógł, to nie wiem czy jest sens...

Gość chudyadam
chętnie bym przyjął od Ciebie te kilogramy gdyby to było możliwe ;)

Gość ale idiotyczne prowo
idź do lekarza i zrób badania na hormony tarczycy, może masz nadczynność i stąd problem

Gość chudyadam
robiłem badania, jestem zdrowy. żadnych pasożytów ani problemów z hormonami, jest drobny problem z sercem ale nie ma wpływu według lekarza.