Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

mój byly

Polecane posty

Gość komiks

olał mnie na mieisąc stwierdziłam ze zrywam kontakt na wieli pojechalam z kolega oddac rzeczy mojego bylego bo kilka jescze w mieszkaniu zostało nie weszlam na herbate ani ogadac olałam a ten co wydzwania pisze i przyjezda bez zapowiedzi do mnie bo chce mnie zawiezc na zakupy pomoc itd odwalilo mu?

Gość komiks
nie na ten na inny proszę grzeczniej?

Gość maria józefina
Tak. Nie. Ale na herbatę mogłaś wejść

Gość komiks
a po co? nie odzywal sie miesiac moje prolemy kwitowl ze on teraz zajety bo projekty ma a ja na zawolanie mam latac? bardziej ciekawi mnie jego aktywnosc teraz dzwoni pisze normalnie do racy przyloz

Gość kit kat breake
pier doli tak jak ty.Byli to tematy zamknięte i z rzadka wspomniane.Wy jestescie dzieciakami,bo nadal się nakręcacie.Nie byłoby nic w czerepie, nie pisałabyś o tym

Gość komiks
nie ma nic w czerepie poza satysfakcja ze lata jak debil teraz hehe fakt byli to byli a my 6 miesiecy kontakt mamy on twierdzi ze on chce sie porozumieć dogadac i wogole

Gość ideliia
dogadac w jakiej kwesti dogadac zerwaliscie niech spada na drzewo

Gość komiks
ze on chce się porozumieć zemną ale ni chuja nie wiem po co hehe to on mnie zostawil bo cos tam cos tam teraz tez dal dupy w naszych kontakach jako kumpel a ja mam sie z nim dogadywac i wogole pierodli jak mu to dobrze a ja patrze i widze ze on klamie pojechalam na weekend swaiteczny na mazury to kurde wydzwanial z byle pierdola nie odbieralam to pisal smsy oddzwon proszę

Gość komiks
on chce sie przyjażnic ze mną :) tak twierdzi ze uwielbia ze mną spędzać czas i wogołe wszystko dla mnie by zrobił zebym miała dobrze:) to jego ostatnie słowa.

Gość kit kat breake
komiks tępa dzida z ciebie i małostkowa (kumasz to słowo?wątpię...)Jarasz sie jak nastka byle bzdetami i ci to imponuje.Niedowartościowana jestes i tyle w temacie.Normalny człowiek sie rozstaje i nie utrzymuje takiego kontaktu dla podgrzewania atmosfery.Smarki koło nosa masz i pieluche w majtasach

Gość smarki koo nosa
dobrze to on mysli jakby tu sobie zrobic powinnas zerwac te znajomosc i odseparowac dziada

Gość komiks
ty kolego kolezanko? taka mądra jestes? inaczej nie umiesz sie wypowiedzieć? tylko w takim tonie? pisz co chcesz mnie to nie dotknie zegnam z mojego topiku w takim razie moze cierpisz samana barak zainteresowania?

Gość komiks
do smarki kolo nosa juz dawno zerwałam znajomość ale taka jestem ze jak ktos pisze czy dzwoni to oddwania odpowiadam czym sobie robi dobrze? seksu nie ma i wie ze nie ma co liczyc nic ode mnie nie moze dostac poza czasem ktory znim spedzilam ale to tez niewiele

Gość smarki koo nosa
a dlaczego cie zostawil?

Gość komiks
bo jest samolubem i myslal ze zwiazek to zabawa a jak przyszlo co do czego to za ciezko panu bylo klocilismy

Gość smarki koo nosa
dalej sie chce toba bawic bawic olej to i pogon w cholere

Gość komiks
uwierz olalam go

Gość komiks
tylko on mysli ze polata troche i znow bede na jego zawolanie pomylil sie z deczka a co mi chodzi? o to czy znow chce sie mna bawic czy jest takim chujem samolubnym

Gość manipulacja jest zla
samolubnym chuja mowimy nie

Gość komiks
no mowimy mowimy jest samolubny i jest manipulantem chujem jebanym bo mnie wykorzystywal tyle czasu a teraz niech spierdala sie dogadywac z kims innym on chce sie dogadac maskara po co na co i przyjaznic sie chce moj drogi byly i uwielbia spedzac czas ze mna no tez cos

Gość komiks
no mowimy on teraz to sie moze zesikac niech spierdala z tym swoim uwielbieniem aha jak z nim rozmawialam to znow zaczal wracac do naszych spraw przerwalam mu bo nie chcialo mi sie tego sluchac