Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiauczesia

Polscy lekarze.

Polecane posty

kazdy swoj zawód wybiera swiadomie, urzednik tez. Zawsze powtarzam, najpierw daj od siebie a potem wymagaj. To wszystko co miałam do powiedzenia. pozdrawiam.

do tej osoby co miała wypisana nitroglicerynę nic by Ci się nie stało, bo nitro nie ma już dobry czas w sprzedaży:) z lekarzami jest jedna wielka masakra a jakie rzeczy wypisują na receptach, ahhhhhhhh temat rzeka:D

"Lucy Windsor tez bywam pacjentką i wiem o czym mówisz,oni wcale nie wygladają na chorych, smieją sie, a ile razy kłóca i biegiem kto pierwszy do gabinetu by sobie pogadac." a jak się czują doskonale, kiedy mają okazję się poawanturować bo np. ktoś śmie nie znać zasad panujących na tym korytarzy (wywieszona lista o której nikt przy rejestracji nie informuje) :)

już nie mówiąc o tym, że coraz częściej ma miejsce sytuacja gdzie dzwonię np we wtorek do lekarza a zapisuję się dopiero na pt.... jak jestem chora i mam gorączkę 40stopni to mam czekac do pt? No ludzie... Rozumie, że lekarz ma duzo ludzi zapisanych, ale jak idę raz na ruski rok do lekarza a co miesiąc dostaje za mnie kasę to dlaczego nie może mnie przyjąć tego samego dnia?

Gość rafelecZeek
Dokładnie...ojciec mojego kolegi czeka na badanie, ma miec w pazdzierniku a zapisywal sie w listopadzie ub.roku...

Gość paulatt67
A tutaj https://psychomedic.online już zaglądaliście? Jeśli nie, to uważam, że warto. Psychomedic oferuje wideokonsultacje online. Warto zdecydować się na takie rozwiązanie będąc za granicą, bo w ten sposób można sobie pomóc.