Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EmiElka

jak rozjaśnić czerwone włosy????

Polecane posty

Witam. mam problem. Pomalowałam sobie włosy na czerwono:D było fajnie parę miesięcy, ale mi się znudziło. Wczoraj położyłam na włosy rozjaśniacz. Teraz jestem ruda do potęgi. chciałabym zrobić z tego blond bardzo ciemny blond. i pojawia się pytanie : JAK??? proszę o porady. (Proszę, żebyście nie pisały, że mam iść do fryzjera, nie pójdę bo nie mam kasy)

szukam odpowiedzi na pytanie powyżej. jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nara.:D nie podoba mi się i tyle ten kolor.

Gość dsfsdfddfs
umyj włosy wodą utlenioną, kolor powinien zejść i wtedy spokojnie zafarbujesz tak jak chcesz :classic_cool:

Gość czy tak trudno zrozumieć
tylko dekoloryzacja cię uratuje a poprzedniczka niech sobie krochmal wsadzi do du......

Gość bgffshg
wez ciemny blond castingu :)

Gość aniuniassssiaiaiaiaiasisisiaa
ja też rozjaśniałam krochmalem tyle że ja dodałam do niej wodę utlenioną i trzymałam jakieś 10 min i mi ładnie rozjaśniło.

dziękujęęęęę Wam bardzo. ciekawe czy mi pomoże... MUSI... w sobotę imprezka a ja wyglądam jak wiewiór:D

nic to nie dało. chyba bedzie potrzebna dekoloryzacja.....;( albo pomaluje włosy na moj naturalny odcien i z głowy. juz mi sie nie chce walczyć z nimi.