Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 77777

ratować związek

Polecane posty

Gość gość 77777

ładuję - proszę o cierpliwość ładuję - proszę o cierpliwość 0 jak ratowac związek zapytał: godlesia | 11 kwietnia 2012 14:58:38 | kategoria: Miłość i związki, Miłość Witam, pomóżcie!!1 jestem trzy lata w związku- kupiliśmy działkę, mieliśmy budowac dom. Pokłóciliśmy sie strasznie bo zwróciłam mu uwage że za duzo pije w świeta a bylismy u moich rodziców. Zrobiłam to delikatnie, prosząć żeby juz przestał. Wkurzył sie a potem odmówiłam - też kulturalnie zbliżenia bo uznałam że ja wogóle nie pijąca żle się będę czuć w intymnym kontakcie z nawet ukochanym ale nietrzeźwym mężczyzną. No a on jest strasznie uparty i jest albo na jego zasadach albo wogóle. No i powiedział że to koniec, bo życie może być fajne, że on się nie zmieni i tyle. Jestem załamana. kupiliśmy wycieczkę do grecji na weekend majowy. Dzis spytał mnie czy mam kogoś w zastepstwie i tyle. wiem że jest nie do przekonania ale może Wy cos podpowiecie??

Gość staly nik mam
dobrze zrobilas . ale nie mysle, ze bedziesz sczesslciwa bo partner to poczatkujacy alkoholik.

Gość takie tam duperele nic więcej
a często mu się zdarza takie picie czy to był jednorazowy wyskok?

Gość gość 77777
zdarza mu sie na imprezach