Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiepytam

Czy to wyglada jak dieta w ciazy?

Polecane posty

Gość Jasiepytam

Hej, przyjechal do nas kuzyn, ktory bardzo dba o linie, jest juz kilka dni i zaskoczyl mnie dzisiejszym stwierdzeniem "co Ty na diecie jestes"? Nie wie nic o ciazy, chcoiaz brzuszek mi widac. Nosze jednak luzne ciuchy. Ponoc zaobserwowal to po tym, co jem. Przedstawie wam 3 ostatnie dni, ocenicie czy to serio takie zle odzywianie w ciazy? Bo dieta spodziewajac sie dziecka zle mi sie kojarzy.. Dzisiaj: - sniadanie: musli na mleku - jogurt danon - 100% Natura (ten bez zadnych ulepszaczy i konserwantow) - gruszka - obiad: spagetti z miesem mielonym - schab, mnostwem warzyw i sosem wlasnej roboty - bedzie jeszcze jablko albo arbuz i na kolacje ze 2 kanapki z ciemnym pieczywem - male kromki, salata i ogorkiem - do picia: woda, herbatki owocowe, kakao Wczoraj: - sniadanie: jajecznica z 1 jajka, chleb z maslem - kromka, salata i rzodkiewka - banan - jogurt naturalny - obiad: kotlet z piersi, fasolka szparagowa (bez ziemniakow, bo ugotowalam je ale jakies stare i niesmaczne byly) - jablko - ze 3 ciasteczka Hit - kolacja: platki kukurydziane na mleku do picia: woda, mieta, sok grejfrutowy Przedwczoraj - sniadanie: 2 kanapki z ciemnego pieczywa z wedlina, salata i papryka - banan - obiad: kotlet mielony, ziemniaczki, salatka z kapusty pekinskiej - batat pieczony - jablko - - kolacja: chleb z jajkiem na twardo, troche fasolki szparagowej - zielonej Kurcze, moze ja rzecvzywiscie za malo jem, a nic o tym nie wiem?Nie mam zanych zachcianek, przytylam 4 kg, ale tylko w brzuch. Jestem w 21 tc.

Gość aśkaaa
ty nas pytasz czy ty w ciąży ????????????????????????

Gość Jasiepytam
Slucham? To chyba nie do mnie? :)

Gość aśkaaa
a sorki doczytałam sie a jedzonko całkiem normalne wiec bez obaw

Gość Jasiepytam
Dzięki. Zawsze tak jadlam i nie bylam glodna, nie czuje sie jak na diecie.. A i biore witaminer prenatal

Gość Jasiepytam
Ktos sie jeszcze wypowie?

Gość ticketpro
jak dla mnie to normalne menu jest.ani nie za duzo ,ani nie za malo,akurat.przeciez to,ze jestes w ciazy nie znaczy ,ze musisz jesc jak pulk wojska

Gość fohbjzfldkcbhjvj
boże joanno to znowu ty :/

Gość dobrze jesz zdrowo
gorzej byloby dla dziecka gdybys zajadala jakies fastfoody i popijala colą.

Gość b.e.a.t.a
Ja przy takiej diecie schudlabym 4 kg a nie przytyla. Ale najwyrazniej tyle Ci wystarcza.

Gość Jasiepytam
Beata, a co np wczoraj zjadlas jesli moge zapytac?:)