Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuyhjgnbhfbvgd

czego się wstydzicie przed swoimi facetami?

Polecane posty

Gość uuyhjgnbhfbvgd

zastanawiam sie, czy jestem normalna. fajna ze mnie niby babka, ale sie wstydze calego mnostwa rzeczy przed moim facetem, z ktorym jestem juz 4 miesiace: - mam cellulit i to konkretny - troche chrapie - puszczam bąki przez sen - nie jestem jakąś super kucharką - szybko się męczę w łóżku - mam wrażenie, że nie umiem mu robić dobrze loda - jak jestem rozemocjonowana bardzo głośno mówię i się śmieję - często bywam rozdrażniona - często się upijam czy ja jestem normalna, że się tego wszystkiego tak wstydzę w dobrym, szczęśliwym związku?

Gość Hermiona S.
Tak, to co wymieniłaś jest bardzo wstydliwe, szczególnie jeżeli jesteście tylko 4 miesiące. Z czasem te problemy staną się większe, np. cellulit. Ale twój facet też na pewno ma jakieś podobne do ciebie wady to się równoważy.

Gość Wandalka z lasu
Ja mam: - nieświeży oddech - śmierdzą mi stopy - krzywe nogi - cellulit - żylaki - wypięty brzuch i pupę, - płaską głowę z tyłu - brzydką twarz - nie mam gustu Kto mnie pokocha?

Gość kasaja
Ja się wstydzę tylko tego, ze mój ojciec jest alkoholikiem, ze w związku z tym moja rodzina zawsze była bardzo biedna, ze nie mam wykształcenia (co częściowo jest związane z poprzednimi powodami), ze mam trudności z orgazmem i ze nie umiem tańczyć :(

Gość MKJZsNK
a ja sie wstydze, że mam ciągle wzdęcia

Gość ja ci odpowiem powaznie
ze nie mam pracy i kasy

Gość ladysusie
Ja się wstydze rozstępów, które mam prawie wszędzie i blizn po operacjach.

Gość dfg eher
Ja sie wstydze swojego faceta :D

Gość zasadniczo nie wstydze sie
wszystkie wady czy takie rzeczy ktore mnie krepowalu w jakis tam zabawny sposob mu juz pokazalam lub wytlumaczylam - chociaz mysle ze ja dla wlasnego komfortu bardziej tego potrzebowalam niz on. A teraz jedynie wstydz esie czasem jak mam nieogolona cipke.

A ja z powodu wstydu wielu rzeczy, nie mam po prostu dziewczyny i mieć nie będę, ale wszystko ma swoje plusy i minusy. A cipki zarośnięte bardzo lubię

Gość fdvd
Ale wy jestescie smieszne, a sikac i kupe robic przy facecie tez sie wstydzicie, hahahaha