Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didassss

Mój brat powiedział mi że

Polecane posty

Gość didassss

nawet jakby nie był moim bratem to by za mnie nie wyszedł ani w ogóle by ze mną nie był bo mu się nie podobam. ;(

Gość hjlkjh; ;b ;ui;
Prawdę powiedział.

Gość 35y34tg3wtf3wfr
Rozterki dwóch pedałów.

Gość didassss
Ale mój chłopak mówi mi na każdym kroku że jestem ładna i jego znajomi również nawet od obcych osób usłyszałam komplement że jestem ładna. To czemu brat mi ciągle gada że jestem paszteciak, brzydal itd. prawie codziennie mi ubliża nawet w żartach a jak się wkurwi to już w ogóle mi pociska, nie rozumiem go:(

Gość dqwddqwdwddwdwqd
aczy ty sie musisz każdemu powodac? to nie mozliwe bo nawet Monica Belluci ,albo Megan fox nie sa w typie kazdego .. poza tym chcial byc złosliwy

Gość dqwddqwdwddwdwqd
widocznie cie nie lubi i chce ci dosrac

Gość hashdas
widocznie jestes brzydka:p a chlopak jak cie kocha to zawsze bedziesz dla niego najladniejsza:p

Gość tytiukhgkhj
Wolałabyś usłyszeć, że chętnie cię przeleci? :o

Gość didassss
brat mi dosrywa prawie od zawsze już nawet mnie to nie rusza bo przecież jemu nie muszę się podobac i nawet nie chcę, wręcz odpychamy się nawzajem, ale jednak on trafia w mój czuły punkt na temat wyglądu i on dobrze o tym wie i to wykorzystuje

Gość dqwddqwdwddwdwqd
no to sama widzisz ,ze sie nie lubicie ,a Twoj brat jest złośliwy celowo

Gość didassss
ale dlaczego celowo? czemu on ciągle trafia w mój czuły punkt? ja mu przecież nic nie robię

Gość dqwddqwdwddwdwqd
a jakby nie był twoim bratem to też bys sie mu nie musiała podobać . nawet piekne kobiety zawsze komuś tam sie nie spodobaja i nie beda w kogos typie ale dziwi mnie ,ze Ci mowi takie rzeczy . nawet jakby mial nie wiem szkaradna siostre to nie powinien .a on jest na tyle podly ,ze chce obnizyc towje poczucie wartosci

Gość dqwddqwdwddwdwqd
nie wiem dlaczego . są tacy ludzie co sie lubia na nas wyzyć zeby sie samemu poczuc lepiej.. tez zacznij sie czepiaj jego wygladu

Gość dqwddqwdwddwdwqd
i sadze ,ze on wybral sobie ciebie na cel do wyzywania sie bo wyczuł ,że jestes słaba i mozna sobie jezdzic po tobie bezkarnie

Gość didassss
jemu właśnie o to chodzi żeby zaniżyc moje poczucie własnej wartości, a jak ja mu wytykam coś na jego wygląd to już w ogóle tak mnie wyzwie że wolę się zamknąc.

Gość didassss
mówiłam mamie żeby z nim porozmawiała ale to też mało dało powiedziała żebym nie zwracała na to uwagi albo też mu coś mówiła a najlepiej to w ogóle żebym go omijała z daleka