Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka0977

doświadczone mamuśki - proszę o odpowiedz:)

Polecane posty

Gość milenka0977

hej, minęło 12 dni od stosunku, wczoraj zrobilam sobie od tak test, ku zaskoczeniu pojawila sie lekko rozowa, bardzo blada kreseczka:) ucieszylam sie bardzo! dzis znowu zrobilam tez cos tam wyszlo, tak jak wczoraj i dzis zrobilam test popoludniu, i dzis znowu zrobilam drugi raz w tym samym dniu;d i niestety.. negatywny. jak myslicie? powtorze rano zobacze. A i jeszcze rano zrobilam beta hcg, jutro wyniki.. ale zmartwił mnie dzisijeszy negatywny test:(

Gość a ja myśle, że
jesteś w ciąży

Gość pozytywnie zaskoczona
po południui mógł nie wyjść jeżeli to bardzo wczesna ciaża. Ja też tak miałam, 2 blada kreska wyszła mi po kilku minitach. Zrobiłam drugi test to samo, kupiłam 3 test i zrobiłam na drugi dzień po południu i tak samo druga bladziutka kreska ale nie od razu, kupiłam 4 test zrobiłam kolejnego dnia rano i wyszły 2 grube czerwone krechy. Kiedy powinnaś dostać @??

Gość milenka0977
powinnam dostać 15 dopiero:) tak bardzo bym chciała być w ciąży.. ale dzis ten negatywny test mnie bardzo zmartwil..

Gość a ja myśle, że
czy wszystkie zrobione przez ciebie testy były tej samej firmy? Bo testy mają różną "czułość" i dlatego może ten jeden był negatywny.

Gość milenka0977
raczej wszytskie były rózne, wczoraj robilam bodajże pink test, wyszła blada kreseczka, dzis w poludnie robilam bobo test, wyszla jeszcze bledsza niz wczoraj:( a popoludniu zrobilam quick vue, podobno najskutecznijszy... i negatywny..

zrobiłaś test za wcześnie, ale wg mnie jeżeli 4 dni przed spodziewaną @ wyszedł ci pozytywny to wg mnie jesteś w ciąży, ale powtórz test 15.04 polecam bobo test płytkowy

Gość milenka0977
a myslisz że jezeli rano robilam beta hcg to coś może wykryć czy za wcześnie?

moim zdaniem beta jest najbardziej wiarygodna

Gość milenka0977
oby, jutro jade po wyniki ze swoim facetem:) On sie tak cieszy na samą mysl że moze... fakt, nie staramy się jakos ewidentnie, ale umarłabym ze szczęscia na wiadomosć o dzidzi:)

milenka i jak/???:)