Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjguyiuyt75

wasze ciala po porodzie.......prosze sie wpisywac/opisywac wasze relacje!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hjguyiuyt75

po porodzie...jak wyglaaly wasze ciala??domyslam sie ze nie jak z wybiegu, ale po jakim czasie wrociyscie do wagi i do siebie????ja przed ciaza 46kg 157cm obecnie 51-2kg:( 7 miesiac ciazy...zostaly jeszcze dwa..., ale strasznie boje sie ze bede wygladala okropnie, ze nieschudne...a moze macie jakies rady??pozdrawiam

Gość zalllllllllllllllllllll
:O:O nie przesadzasz ?????:O

Gość hjguyiuyt75
i przepraszam za bledy, ale klawa mi niedziala czasami tak jak powinna

Gość hjguyiuyt75
ale z czym mam przesadzac??jak kazda kobieta boje sie poprostu swojego ciala PO ...zreszta ciazy tez sie balam i to bardzo, ale jest wszystko ok jak narazie:) chcialam tylko popisac z kobietkami, jak sie czuly po porodzie i wogole...ja jestem straszna panikara naprawde...

Gość schudniesz, spokojnie.......
Ja mam 29 i dwójkę dzieci. Jeśli chodzi o negatywne zmiany po porodach to po pierwszej ciąży mam rozstępy na brzuchu. Rozstępy zbladły, ale są. Z negatywów tyle. Ogólnie wagę mam niższą niż przed pierwszą ciążą, z piersiami wszystko dobrze, reszta ciała też ok. Sex bardzo udany, jedynie te rozstępy.

Gość hjguyiuyt75
rozstepy mozna smarowac ta perfecta albo bio oil(niewiem czy slyszalas), ale jesli niesa az tak widoczne to w sumie zwykla oiwka slyszalam ze wystarcza,

Gość ja w ciąży ...
ja przed ciążą 45 kg 162 cm. W ciąży przytyłam 13 kg. Przez 6 tyg nie wchodziłam do swoich ciuchow. Potem schudłam do 43 kg bo byłam na diecie (karmiłam piersią przez 16 miesięcy) a jak skończyłam karmić to dopiero zaczynam wracać do siebie. Obecnie waże 47kg i dobrze mi z tym :)