kainova 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 hej ;) chciałam się dowiedzieć czy test wykonany 3 tyg po stosunku i z porannego moczu będzie wiarygodny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawska232323 Napisano Kwiecień 11, 2012 myślę, że bedzie wiarygodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Wiarygodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kainova 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 a jeszcze się chciałam dowiedzieć coś o luteinie . spóźniał mi się okres tydzień , poszłam do ginekologa który przepisał mi luteinę 7 dni 2x1 , wczoraj skończyłam brać czyli dzisiaj pierwszy dzień po odstawieniu. ile trzeba czekać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 Różnie z tym bywa, ale przez kilka dni spokojnie czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kainova 0 Napisano Kwiecień 11, 2012 jutro mija 3 tyg od stosunku , zrobię ten test i jak wyjdzie negatywny to będę mogła spokojnie czekać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach