Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek1918Polska

Rada dla wszystkich mężczyzn i przestroga dla kobiet

Polecane posty

Gość ejże
" za darmoszkę" to dla mnie bez jakichkolwiek zobowiązań, na zimno, bez emocji, bez uczuć [ nie chodzi o kasę], taki zimny akt kopulacyjny, jak u zwierzat

ejże sugerujesz, że facet ma mieć z seksu przyjemność a kobieta przyjemność i dziecko bo tak chce? To nieuczciwy układ, raczej powinna szukać kogos kto pragnie dziecka - wtedy mają równe korzyści. ja szukam na stałe jakiejś kobiety, która nie chce dzieci. Nie róbcie ze mnie zimnego cwaniaczka. To była dopiero 3 kobieta w moim życiu, pierwsza która mnie oszukała.

Gość ziombel
"a ona też chciała coś z tego mieć" przecież miała taki sam seks jak autor tematu. To kobieta musi mieć "coś" więcej niż mężczyzna jeżeli idzie z kimś do łóżka?

Gość ejże
Marek i tu wychodzi całe Twoje zakłamanie nie byłeś uczciwy w stusunku do tej dziewczyny dlaczego jej nie powiedziałeś, że szukasz kobiety, która nie chce mieć dzieci, dlaczego nie uprzedziłeś, że nie ma co liczyc na zwiazek z Tobą, że chcesz ją tylko do jednego, do seksu? " kto sieje wiatr...? :D

Gość ejże
widzisz ziombel , kobiety są trochę bardziej skomplikowane i czasami budzi się w nich tzw. instynkt macierzyński :) i oprócz seksu pragną byc zapłodnione podczas jego upraw :) i stąd biorą się takie komplikacje jakie spotkały Autora topicu

Gość kokar
ejże z twojego rozumowania wynika, że Marek musiałby chodzić z przyklejoną do czoła karteczką z napisem "nie chce mieć dzieci". Jeżeli kobieta oczekuje od mężczyzny czegoś więcej niż seksu to powinna upewnić się że to dostanie zanim pójdzie z nim do łóżka a nie planować z nim przyszłość bez jego wiedzy.

Gość ejże
:) żeby nie było nie akceptuję sposobu w jaki dziewczyna chciała mieć to dziecko i tego, że chciała podstępem uojcowić naszego Marka, ale... ... wszystkie dzieci są nasze i dobrze jest aby dziecko miało ojca widocznie wg tej nieszczęsnej dziewczyny Marek się na takiego ojca nadawał [ jeśli nawet, nie był ojcem biologicznym] no cóż, kobiety robia się coraz bardziej wyrachowane i cyniczne takie życie!

Gość ziombel
tak samo w meżczyznach budzi sie czasem instynkt ojcowski. Nikt nie jest bardziej czy mniej skomplikowany ze względu na płeć. To tylko głupie stereotypy. Czy nie mogła mu powiedzieć że chce mieć z nim dzieci tylko planować coś nie wiedząc w ogóle jakie on ma zdanie na ten temat?

Gość ziombel
"widocznie wg tej nieszczęsnej dziewczyny Marek się na takiego ojca nadawał" no właśnie i dobrze by było gdyby jeszcze on o tym wiedział.

Gość ziombel czytaj temat
ziombel i nie bredz :O

Gość ziombel
"ziombel i nie bredz" może łaskawie napiszesz o co ci chodzi bo jak widzisz napisalem tu więcej niż jedno zdanie.

Gość ejże
Nie, nie uwazam, że Marek czy jemu podobni amatorzy tzw. układów na seks, powinni nosic jakieś karteczki na czole, bo to byłoby śmieszne. Ale dojrzali ludzie jasno okreslają zasady układu, mówią szczerze czego chcą a co jest absolutnie wykluczone, żeby nie było nieporozumień i komplikacji, np. urojeń dziewczyny, że byc moze taki układ przerodzi sie w jakiś emocjolano-uczuciowy zwiazek.

Czy nie mogła mu powiedzieć że chce mieć z nim dzieci tylko planować coś nie wiedząc w ogóle jakie on ma zdanie na ten temat? przeciez to chyba amnezja

ejże Aha, przeczytaj pierwszy post jeszcze raz i powiedz mi czy czas jaki jej wystarczył do uznania mnie za godnego bycia ojcem jest dostatecznie długi jak na dojrzałą osobę xD

Gość ziombel
@ziombel czytaj temat no i co w tym zdaniu jest nie tak?

Gość lepsza wizja życia
"Spotykalismy się przez kilka miesięcy. Nigdy nie wykonałem żadnego kroku w strone zaangażowania, ona jednak czasami o tym wspominała" No widzisz, piszesz, że dla Ciebie były to mile chwile, a dla niej coś więcej. Czy Ty nadal uważasz, że byłeś ok? Widziałeś, że dziewczyna się angażuje, a nadal w to brnąłeś i się nią bawiłeś. Oboje jesteście siebie warci.

Gość sylvia 007
znam przapadek ze mezczyzna majac troje dzieci poddal sie wasektomi i zona zaszla w ciaze ,oczywiscie szmata i kurwa a jak zrobli DNA ,to okazalo sie ze on jes ojcem. chirurg spieprzyl robote!

Gość ejże
Marek, to ja się na koniec jeszcze dopytam: dlaczego na poczatku nie powiedziałeś jej, że jesteś po tym zabiegu, że ona jest dla Ciebie tylko worem na spermę ? czego się obawiałes? że do kopulacji nie dojdzie?

i po to by ,miec z nia dzieci sie zabezpieczał ? chyba masz zacmę

Gość kadawi
@sylvia 007 ale przeczytaj cały temat. Marek gdzieś tam wspomniał że musiał mieć poprawiany zabieg.

Gość ziombel
zabezpieczał sie przed chorobami jak napisał w temacie. czy w którymś miejscu temu zaprzeczyłem?

tak a jesli nie wiesz gdzie to sobie sam swoje mysli pozbieraj

Gość rozsadny. czlowiek.
to co kobiety odpie*dalaja w tym temacie tylko udowadnia jakie z nich wyrachowane szmaty, ktore na 10 roznych sposobow potrafia usprawdiliwic PRZYWLASZCZANIE SOBIE CUDZEGO ZYCIA. Czy wy wogle zdajecie sobie sprawe z tego co ona chciala zrobic? Marek jest mlodym czlowikiem, z aspiracjami i marzenami a ta suka chciala cale jego zycie sprowadzic do bycia jej mezem i ojcem jej dziecka wedlug wlasnego widzimisie. Bez innych opcji. Chciala podejsc do nigo, spojrzec mu w twarz i powiedziec "od dzisiaj, az do twojej smierci twoje zycie bedzie wygladalo tak i tak, bo ja tego chce i jestem w ciazy" Drogie kobiety, ja rozumiem ze wam sie ta nie podoba historia gdyz udowadnia ze nie wszystkie mozecie sobie bezkarnie igrac z ludzkim zyciem. Instynkt maciezynski tego nie tlumaczy, tak samo fakt ze on przed nia ukrywal wazektomie. I nawet nie probujcie powiedziec ze oboje sa siebie warci bo jakby jakas kobieta nie powiedzialaby facetowi o tym ze jest bezplodna przez kilka miesiecy zwiazku to juz nie widzialbyscie w tym czegos bardzo zlego. Na pewno nie poruwnywalnie zlego z proba przywlaszczenia sobie RESZTY ZYCIA tego biednego czlowieka ktory na szczecie dzieki sprycie, i braku zaufania do kobiet wyszedl obronna reka. Panowie, nie ufajcie kobieta, nigdy nie ufajcie kobietą. Znam za duzo ludzi ktorzy ufali im bezgranicznie i teraz sa emocjonalnymi wrakami i niestety pewnie takimi pozostana do konca zycia.

Gość sylvia 007
dziewczyna poniosla konsekwencje , urodzila dziecko,ma teraz co robic ,cieszy sie ze z macierzynstwa , potem bedzie troche ostrozniejsza w swoim zachowaniu , Ale widze ze ty nadal bedziesz mial dziewczyny,bzykal je miesiacami az sie przywiaza,moze nawet zakochaja,a potem szok dla niej N o ale ty jestes prawdziwym mezczyzna i problemy kobiet cie nie interesuja.

Gość sylvia 007
te kobiey z ktorymi sypiacie nie wiedza ze sa dla wa tylko kurwami Skladacie w nich swoja sperme a do czego sluzy sperma chyba juz zapomnieliscie.Musicie sie z tym liczyc ze zabezpieczenia moga zawiesc,musicie tez ponosic konsekwencje wpadki.AUTOR BYL KONSEKWENTNY nie chcial wpadki to poddal sie operacji. a co wy robicie zeby jej uniknac? Pewnie nic , wiadomo kobieta musi sie o to martwic , jestesciew komfortowej sytuacji,ciaza wam nie grozi.no i znowu winna kobieta!

sylvia 007 Natura uczyniła poród bolesnym i stwarza ryzyko śmierci. Czy zgodnie z naturą rodzisz w lesie bez pomocy lekarza i znieczulenia? No bo skoro sperma służy do prokreacji i seks bez celów prokreacyjnych jest be... to poród wbrew naturze też. Ale to nie są moje przekonania. Mężczyźni widzą co piszecie i pewnie strużka potu cieknie im po karku na myśl, że ich kobieta może tak odwracać kota ogonem jak tu na forum...

Gość sylvia 007
ROZSADNY CZLOWIEKU A KTO TA KOBIETE ZAPLODNIL! DUCH SWIETY? JAK CHCESZ POBZYKAC BEZ KONSEKWENCJI TO IDZ DO BURDELU I NIE SZARP OPINII DZIEWCZYNIE KTORA NIE WIE ZE ROBISZ Z NIEJ TYLKO DARMOWA DZIWKE: POWIEZ JEJ OD RAZU ZE JESTES ZAINTERESOWANY TYLKO SEXEM: NAPEWNO JAKAS SIE ZNAJDZIE WYSTARCZYSIE POSZUKAC: