Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek1918Polska

Rada dla wszystkich mężczyzn i przestroga dla kobiet

Polecane posty

Gość ziombel
@ziombel czytaj temat ja wiem co pisze. ty najwyraźniej nie rozumiesz co czytasz wiec radze sie cofnac do gimnazjum

Gość bimbambombambon
Marku sam nazywasz kobiety bezdzietne dziwkami. Czytam co tu się dzieje i odwracaniem kota ogonem zajmujesz się właśnie Ty. Tamta dziewczyna nic takiego nie napisała co sobie ubzdurałeś. Widocznie masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość raknieborak'
o czym wy wogle gadacie glupiutkie kobietki? przeciez to nie bylo tak ze oni sie niby staraja o dziecko a on potajemnie zrobil wazektomie, tylko po prostu uprawiali seks z obustronnej przejemnosci, jak powiedzial marek uzywali zabezpieczen. Wiec nie gadajcie ze on ja uzywal jako worek na sperme, bo z tego co gadacie mozna wywnioskowac ze kobieta nie ma zadnej przyjemnosci z seksu i robi to tylko zeby cos zyskac albo zrobic sobie bobaska. Co wy macie po 16 lat?

Gość bimbambombambon
Ciekawe czy miewała z nim orgazmy skoro już o jednakowej przyjemności mowa ;)

Gość raknieborak'
bimbambom co ty sugerujesz? naprawde musisz miec 15 lat, nie wpieprzaj sie w tematy w ktorych dorosli ludzie dyskutuja

Gość normalny_3255342
Jak czytam te wasze kobieca fora (nie mówię tutaj, bo tutaj to syf), te wizaże i inne, to mam tylko jedno pytanie: Jak w prosty sposób można zostać gejem? Bo po tym co widzę i obserwuję dookoła mnie, to niech mnie Bóg broni wpakować się w jakiś związek z kobietą...

Gość raknieborak'
normalny, doszedlem do bardzo podobnego wniosku. jak juz znajdziesz dzialajaca metode to daj znac

Gość sylvia 007
Z TEGO CO TU OD MEZCZYZN USLYSZALAM TO PRAWIE WSZYSCY Z WAS MAJA ZADATKI NA PEDERASTE ALBO NA PEDOFILA WY JESTESCIE JAKIMS WYNATURZENIEM NATURY ALE W ZADNYM Z WAS NIE MA ANI ODROBINY MEZCZYZNY CO NAJWYZEJ SAMCA ZEGNAM

Gość pioterek'
sorry ale to kobiety prezentuja soba niezwykle niski poziom. pederaste? pedofila? skad ty takie wnioski wyciagasz? za to najlepiej usprawiedliwic kobiie ktora umyslnie chciala przypozadkowac sobie faceta do konca zycia na falszywej podstawie. czy wasze kobiece móżdżki nie sa w stanie pojac jak bardzo złe to jest? nie widzicie tego ze to tez jest czlowiek ktory mial jakies plany na przyszlosc i niekoniecznie chce reszte swojego zycia spedzic z kobieta ktorej nie kocha i wychowujac dziecko ktore nie jest jego? potraficie sie tylko solidaryzowac z jajnikami mimo ze bardzo wyraznie w tym wypadku to kobieta dopuscila sie czynu karygodnego, a to co zrobil facet tak narpawde denerwuje was tylko dlatego ze przez te dzialania nie powiodl sie niesamowicie parszywy plan tego demona żerującego na cudzym życiu. przyszlaby taka asia albo gosia i powiedziala "ojejku zaszlam w ciaze z jakims sebastianem z bloku ale on nie ma pracy wiec wrobilam mojego kolege w bycie tatusiem bo ma prace i jest stabilny" to zaraz byscie wszystkie ją wspieraly ze biedaczka musi sobie jakos radzic. nawet mi was nie zal i udawadniacie ze kobietom nigdy nie nalezaly sie rowne prawa,

Gość checa koło pieca
Alez kto tam sie jej orgazmem przejmował. Przeciez to był luzny zwiazek nie umiecie czytać ? Ma zrobionom wazektomie i huj. Nie rozumie że o takich sprawach sie mówi żeby nie było nieporozumień pózniej.

Cóż, wypowiedzi w tym temacie tylko potwierdzają moją opinię o kobietach. Każda, lub niemal każda, traktuj mężczyznę przedmiotowo, chce ucznić z niego niewolnika, a co najlepsze: przedkladaja swoje zdanie nad jego, a jeśli mężczyzna się na to nie godzi nazywa go niedojrzałym. Wielce zabawnym znajduję fakt, że większość kobiet pieprzy się na lewo i prawo z różnymi niebiskimi ptakami za mlodu, a postarzawszy się na niewolnika wybiera tych porządnych i lepiej zarabiających. Wniosek? Lepiej pozować na skończonego, a niezasobnego finansowo chuja, seksu do woli i marna szansa, że ktoś gościa w dziecko wrobi.

Gość też ciekawe
Wcale nie lepsi są Anglicy, taka na przykład królowa Elżbieta I była mężczyzną. Prawdziwa Elżbieta zmarła jako dziecko. To od niej, a raczej od niego wszystko się zaczęło; budowa kolonialnego imperium, które chciało zawładnąć światem i wszystkie tego konsekwencje.

Gość Xynthia inc.
Nie wiem o czym tu dyskutować. Ewidentnie kobieta wpadła w swoje sidła na własne życzenie. Postąpiła perfidnie i to do niej wróciło, więc w czym niektóre kobiety tutaj widzą problem? W tym, że facet nie ożenił się z oszustka i nie wychowuje cudzego dziecka? Jako kobieta brzydzę się takimi egzemplarzami stawiającymi w niekorzystnym świetle naszą płeć.

Gość też ciekawe
Panika w zachodniej części Moskwy! Młody mężczyzna, przezwany przez prasę "śmieszkiem" terroryzuje mieszkańców! Mężczyzna pojawia się nie wiadomo skąd i śmieje się na cały głos. W ciągu kilku nastu minut osobę, która została wyśmiana, spotyka niesamowity pech! Miasto jest w strachu! - Śmiał się jak głupi do sera - opowiada nam Fiodor Gawriłow (46l) właściciel stoiska z kwiatami - Rechotał, jakby go kto końskim włosiem po tyłku łechtał. Razem z żoną patrzyliśmy na tego idiotę, aż w końcu zdenerwowałem się i miałem mu dać w ryj. W tym czasie nagle nie wiadomo skąd pojawiły się dwa goniące się psy. Przewaliły nam stojaki z kwiatami! Ponad sto kwiatów szlag trafił! A śmieszek zniknął! Inne ataki odbywały się wedle tego samego scenariusza. - Stał przed budką i rechotal, mało mu morda nie odleciała - denerwuja się Galina Pietrowna (33l) właścicielka budki z hot dogami - Aż się za bebech trzymał, idiota jeden! Kiedy zaczęłam go bluźnić, podleciał do mnie jeden z klientów i rzucił we mnie hot dogiem! Powiedział, że w zyciu gorszego nie jadł! Cała byłam w musztardzie! A śmieszek zniknął! Nigdy cos takiego mi się nie przydarzyło! To on przyniósł mi pecha!

Gość bimbambombambon
Pff :D Wypowiedzi powyżej to niezbity dowód na to jak mężczyźni (zwłaszcza włóczący się po damskich forach) są ocipiali :) Ludzie się podniecają jakimś Markiem, ale to nie jest jego historia :) On nawet jej nie wymyślił. Skopiował i wkleił, wcześniej wrzucając na translatge.google.pl Śmiać się chce :)

Gość to prowo egoist
:O

Gość sylvia 007
strasznie si emocjonujecie tym wielkim nieszczesciem. No i co sie stalo nie jego dziecko i tyle.Po co te emocje, No te wredne kobiety jak one tak moga oszukiwac! Przecierz to tylko my mezczyzni mamy do tego prawo

Gość Na wizazu taka dostal odpowied
Dot.: Historia mojej wazektomii. Żalisz się czy chwalisz? Ta historia jest tak żałosna, że człowiek inteligentny by tego tu nie zamieścił. Myślę, że jest to jakaś tania prowokacja, albo na prawdę istnieje ktoś na tak niskim poziomie.... :D:D:D:D

Gość Vivvvianne
Marek1918Polska odnosnie Twojej opowiesci,popieram w 100% .Takie traktowanie jak najbardziej jej sie nalezalo.Zrobiles jednak podstawowy blad w dalszym dialogu na forum probujac odpowiadac ,dlaczego nie chcesz miec dzieci.To nie ma sensu .Ktos kim rzadza glownie instynkty prymitywne NIGDYnie zrozumie jak mozna racjonalnie podiac taka decyzje.Przykladowo: osoby bezplodne uwazaja to jako defekt fizyczny,ktory szybko przeradza sie w defekt PSYCHICZNY z racji niezaspokojonych instynktow.Wiec wyobraz sobie jakie to u nich silne.:)Jedno jest pewne,osoby, u ktorych rozum bierze gore nad instynktami maja wybor.Ty go dokonales.Pozostala wiekszosc( czyli ci , do ktorych nigdy nie totra Twoje argumenty) nie ma zadnego wyboru.:)Obrazujac:bieda ,smrod i ubustwo ,ale chata pelna dzieci:)Ich nikt nie zapyta .... dlaczego maja dzieci.Tak jak oni nie maja obowiazku tlumaczyc sie z nieswiadomego rodzicielstwa,tak i my nie mamy obowiazku tlumaczenia sie z swiadomego nierodzicielstwa.

Gość MAMRADENAZYCIE
KOBIETY TO PEDALY DILUJCIE Z TYM

Gość gość
Ten temat pokazuje,jakie baby są zasranymi ścierwami i należy je wykorzystywać do zaspokajania swoich zachcianek,potem wywalić na zbity pysk,by suka nie wyobrażała sobie za dużo.