Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolelaj929hi

jestem stara ?

Polecane posty

Gość lolelaj929hi

mam 20 lat i czuje się staro tak jakby wszystko co dobre było już za mną :( mam kryzys wieku średniego czy co ? :(

Gość sandy8888888
ja bym chciała miec 20 lat

Gość wdsaa
oj jakas ty glupia :-0 ja mam 32 lata i stara napewno nie jestem!

Gość Eeerrr...
No skoro czujesz sie stara, to jestes stara, choc nie wiem jak w wieku 20 lat mozna sie tak czuc. Wszystko juz za Toba??? y nawet nie zaczelas jeszcze zyc! Pomysl jakie sa przyczyny takiego samopoczucia i negatywnego podejscia i sprobuj cos z tym zrobic, bo szkoda zycia na siedzenie i marudzenie...

Gość wrózka pierdula
ty wiesz co ja mam cos podobnego mam 20 lat ostatnio widzialam fajna bluze z kapturem i stwierdzilam ze to juz ostatnie lata jak bede w takiej mogla wyjsc. obsesyjnie sie boje sciac wlosy bo przeciez na starosc bede miala krotkie. masakra

dołączam się dziewczyny, też mam 20 i o dziwo tak jak ktoś na górze napisał też uważam że już nie wypada mi chodzić w bluzie, masakra

Gość lolelaj929hi
sama nie wiem może chodzi o to ,ze już nie ma tego naście :( no i liceum sie skończyło :( ja bym chciała mieć tak 16 lat nie czuję sie wcale na 20 :(

Gość Eeerrr...
A niby dlaczego w wieku 40 czy 50 lat nie mozna zalozyc bluzy z kapturem? I dlaczego trzeba miec krotkie wlosy?!? Boze az strach Was czytac! nie wiem gdzie i w jakich czasach sie wychowalyscie, ze dla Was starsza kobieta (czytaj po dwudziestce skoro to dla Was ostatnie lato mlodosci) musi byc otyla, obcieta i nosic garsonki! Faktycznie stare jestescie, a z pewnoscia staroswieckie, marudne, bez celu w zyciu, czekacie zeby cos sie wydarzylo, ale samo sie nie wydarzy...

Gość lolelaj929hi
też kiedyś lubiłam bluzy adidasy czy trampki a teraz czuje ze już nie pasuje mi znowu w eleganckich ubraniach czuje sie jak w przebraniu -.-

Oszalałyście ! ;) Mam więcej niż 20 i biegam w dresie , bluzach na zmiane ze szpilkami i sukienkami ;) Nie czuje się staro wręcz przeciwnie :)

Gość kolgfoninka
chce miec 20 lat :D

szkoda że czas tak szybko zapiernicza, młodość mi mija tak jakbym jednymi drzwiami weszła a drugimi wyszła, jeśli już mam te 20 to niech już tak zostanie na zawsze! Nie chce się zestarzeć, niech będzie tak jak jest! Szkoda że życie tak szybko ucieka...jak rzeka.

Gość lolelaj929hi
ja się boje powinnam byc poważna a dalej nie wiem co robić ze swoim życiem nie mam partnera ehh szkoda gadać :(

Gość wrózka pierdula
myszka mi nie chodzi o wyglad tylko takie poczucie ze oprocz studiow nie mam nic, a moj F jest dwa lata starszy skonczyl studium medyczne, jest ratownikiem, ma dwa samochody i wybiera sie na wymarzone studia (wszystkiego doszedl sam) i o to mi wlasnie chodzi z ta staroscia ze w wieku 20 lat nic nie osiagnelam, kolezanki po kolei sie zareczaja, zmieniaja prace etc a ja jakbym byla w miejscu a czas lecial:(

o matko, ty jestes bardzo młoda. Ja mam 27 lat i nie wiem czy jeszze sie nie przekwalifikuje zrobie jakiegos kursu itd... Do ciebie świat należy moja droga, teraz mozesz sobie isc na fajne studia, nauczyć jezyków obcych a za kilka lat będziesz odnosić sukcesy!

mam 20 lat i czuje się staro tak jakby wszystko co dobre było już za mną Sorry, a co ty takiego przeżyłaś do tej pory że uważasz się za starą? Polecam odwiedzić oddział geriatryczny i zobaczyć co to znaczy starość. Potem udaj się do najbliższego zwierciadła i popatrz na swoje odbicie. Potem jeszcze raz wróć i popatrz--tak będziesz wyglądać jak będziesz stara:( Nasze organizmy tak jak wszystko co żyje ,starzeje się ale mówić o starości w wieku 20 lat? Chyba nie wiesz co mówisz.

Gość kasa blanka
nie rozumiecie...Dziewczyny jęczą dla zasady a nie mogą załapać,że coś się konczy a inne zaczyna.Dla nich koniec nastu to dramat,strach przed dorastaniem,brak powrotu do nastu,brak celu.Nie mają co ze sobą zrobić bo nikt ich tego nie uczy.Szkoda mi ich no ale leniwe są.Mają net i możliwości a du py ruszyć nie chcą.Rodzice też nie pomogli i są laski w zastoju.Mdłe i nijakie.Bez pasji,zainteresować.Nudziary

Gość wrózka pierdula
Mama Nasturcja dzieki za fajne slowa:***

Gość wrózka pierdula
kasa blanka naucz sie czytac to pogadamy:)

Gość wrózka pierdula
a dla mnie jestes zakompleksiona idiotka oceniajaca ludzi po kilku slowach skad wiesz ze prawdziwych?? siedziec caly dzien na kafe to twoje ambicje, poza tym jak ktos moze sie "zachlysnac" praca skoro od dwoch lat pracuje w jednym miejscu:) tepa jestes i tyle. a co dych jezykow to mi wiele daja bo dzieki temu co roku moge jezdzic po swiecie ale co ty wiesz zamknieta w wirtualu, jestes zalosna i mi cie zal... sama pewnie nic nie osiagnelas i wylewasz swoje frustracje na innych. szczescia zycze bo bedzie ci otrzebne a ja ZAWSZE OSIAGAM TO CO CHCE! wiec twoje wywody sa bledne. zegnam