Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheeeeee

Jak przedstawić rodzicom chłopaka

Polecane posty

Gość sheeeeee

Jak mam przedstawić swojego chłopaka moim surowym rodzicom? Mam 18 lat a oni traktują mnie jak dziecko. Od zawsze zabraniali mi kontaktów z chłopakami (chociaz jak oni twierdzą wcale tak nie jest ale juz widze ich reakcje na wiesc ze mam jakiegokolwiek kolege a co juz mówic o chłopaku..) Spotykamy sie juz od ponad roku i mamy dosc wiecznego ukrywania sie .Wiem również, że nie spodobał by sie on moim rodzicom wizualnie, gdyz wiem ze taki typ chłopaka zupełnie by im nie podpasował. Uwazali by, że marnuję sobie przy nim życie. Wiem tez ze nawet gdybym im go przedstawiła(nie wiem czy zdobyła bym sie na taka odwagę) to najprawdopodobniej zakazali by mi jakiegokolwiek kontaktu z nim..Co zrobić, prosze pomóżcie....

Gość wertykale
Trudna sprawa.. Może jako kogoś, kto pomaga Ci w nauce - z prośbą, że chciałabyś, żeby udzielił Ci "korepetycji"? Tylko kolegę - nie ryzykowałabym statusu "mój chłopak". Przynajmniej na razie.

Gość sheeeeee
i ukrywać się do końca? chciałabym już w końcu móc spokojnie pokazać sie na ulicy.. a z reszta nie wiem czy uwierzyli by ze on daje mi korepetycje..