Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnie bylo ale zapytam

Jakiej wielkosci lozko dla 3,5 latka ( 105 wzrostu)

Polecane posty

Dziewczyny poradzcie myslalam o lozku 160x90, czy taki wymiar bedzie dobry? chce zeby dziecko mialo w nim troche miejsca, a nie lezalo jak sledz jak szybko rosna dzieci w tym wieku? na ile lat starczy takie lozko?

Gość chciałabym, żeby
ja mam łóżko dla córy z regulowaną długością, więc nie mam problemu ;)

Gość Autorko, a ja Ciebie rozumiem
Ja mam dla synka (odkąd skończył 3 latka, a ma obecnie 4,5 łóżko 100x190. Taka rozkładana sofka, ale żeby miał lepszy materac to dokupiliśmy materac tzw nakładkowy (7 cm). Łóżko ma super wymiary, nawet jak się chcę rano do małego przytulić to też się zmieszczę:) Synek ma 117 cm wzrostu.

nie chce rozkladanego lozka, tylko taka typowa jedynke z zabezpieczajacymi przed spadnieciem na podloge barierkami moj maly strasznie sie kreci w nocy (uprzedzam pytanie-nie nie ma owsikow :-D ), teraz spi wlasnie na takiej rozkladanej malej sofie, ale za kazdym razem musze na podlodze w kolo lozka rozkladac koce/poduszki itp zeby mial miekkie ladowanie i juz mam tego serdecznie dosyc, dlatego chce kupic lozko z barierkami tylko nie jestem pewna czy taki wymiar jak podalam bedzie dobry

Gość polecam naprawde
ikea leksvik!!łózkom rosnące razem z dzieckiem-mamy takie dla 3 letniej corci-jestem baardzo zadowolona-łóżko solidne,mocne,rosnie razem z dzieckiem:))i baaardzo wygodne!!!cena za nowe z materacem to ok 600zl