Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danedero

Asfiksjofilia pytanie

Polecane posty

Gość Danedero

Od ok miesiąca spotykam się z dziewczyna... dzisiaj miało dojść do zbliżenia ale... zaproponowała zabawę która mi się nie podoba (Asfiksjofilia). Nie wiem co myśleć... czy to normalne wg was?

Gość Danedero
Czyli widzę że to normalne...

Gość malenka9898985
Asfiksjofilia jeden z typów parafilii polegający na odczuwaniu zaspokojenia seksualnego na skutek duszenia partnera lub bycia duszonym. Pozbawianie siebie lub innej osoby tlenu w celu osiągnięcia orgazmu jest oficjalnie sklasyfikowane w Stanach Zjednoczonych jako hipoksyfilia wg Amerykańskiego Stowarzyszenia Psychiatrycznego (APA) i jest uznawana za zaburzenie umysłowe. Hipoksyfilia należy natomiast do kategorii zaburzeń psychiatrycznych, jakimi są parafilie. Partner seksualny może brać udział w duszeniu, natomiast jeśli jest wyłączony z działania, to taki przypadek określa się jako "autoerotyczną asfiksjofilię". Stosuje się różne metody w celu wyczerpania tlenu, jak zakładanie plastikowych torebek na głowę, lub samoduszenie poprzez zaciskanie szyi np. szalikiem lub sznurem. Takie działanie jest niezwykle niebezpieczne i w wielu przypadkach kończy się śmiercią.

Gość siekieraaa
pewnie że normalne co złego jest w zagrażającej życiu czynności, jeszcze sie pytasz

Gość denadero
No dla mnie to było chore ale dla niej to norma i zacząłem się zastanawiać czy to z nią jest coś nie tak czy to ja jestem ograniczony...

Gość siekieraaa
wiesz ludzie sie oburzaja na gejów lesbijki a moim zdaniem oni nie szkodza sobie ani innym, ale takie zagraża życiu bezpośrednio

Gość siekieraaa
ja bym powiedziala ze jak ja to tak kreci to niech sie powiesi :)

Gość denadero
do homoseksualistow to ja nie mam nic, skoro tak im dobrze i są szczęśliwi. Nic złego nikomu nie robia jak mówisz... ale jak BDSM uchodzi za normę nawet w formie hardcore to ten świat się stacza...

Gość denadero
Ona chciała tylko delikatne podduszanie... więc pętla i belka to już inna bajka :P

Gość siekieraaa
podzielam twoje zdanie :/ dobranoc

Gość denadero
dobranoc

Gość Ideitdtdtgdttttngt
Posłuchaj sobie słoń- love forever zrób tak samo jak on :D:D:D

Gość breathplay
może podasz linka do jej facebooka?

Gość breathplay_fan
Dla ciebie to nienormalne i niepokojące, ale są ludzie, których to podnieca, daje niezwykłą siłę orgazmów. Dałbym się pokroić, żeby tylko poznać dziewczynę, która lubi podduszanie, nawet w delikatnej formie.

Gość mały_perwers
Danedero, mógłbyś mnie zapoznać z tą dziewczyną? Uwielbiam takie praktyki, z kilkoma kobietami już próbowałem w ramach eksperymentów i nie którym się podobało. Niestety żadna nie chciała długoterminowego związku. Kobieta zboczona, z którą mógłbym stworzyć trwały związek byłaby dla mnie 'gwiazdką z nieba'.

Gość a ja to lubie
i czesto sama o to prosze:)

Gość małaaa miii
ja uwielbiam podduszanie, ciagniecie za wlosy, klapsy, gryzienie po szyi, brodzie czy dolnej wardze. najlepiej jest na lyzeczke, czuc ta bliskosc, jestem wtedy wygieta w luk tak zeby miec odchylona glowe jak najbardziej do tylu, uwielbiam jak wtedy facet mnie poddusza i delikatnie caluje w czolo i po policzkach a pozniej wklada swoj palec do moich ust zebym go calowala i ssala..... niesamowite uczucie! odplywam od razu!