Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyny pomozcie!!Prosze!!

Raaaaatunku!ŁYSIEJE!!!

Polecane posty

Gość Dziewczyny pomozcie!!Prosze!!

Kochane,masakra po prostu.. To mi hormony dowalily... Zaczelo sie trzy miechy po porodzie..czyli miesiac temu..Od tamtej pory obfita garsc wlosow zostaje mi w reku za kazdym razem kiedy chce je przeczesac. Mam juz olbrzymie zakola,wlosow bardzo malo.Sypia sie za kazdym razem kiedy je dotkne!!t co robic??? Wstydze sie isc do fryzjera..kobita wsadzi szczotke w te moje miernoty i polowe z nich na tejze szczotce zostanie... Czy ktoras z Was miala podobnie?jak dalyscie rade?czy odrosly pozniej czy moze powinnam inwestowac juz pieniadze w peruke i leki na depresje????

Gość MalaMi1985
ja urodzilam niecale 7 miesiecy temu kazdy mowil wlosy ci wyjda ale bylo ok,ze dwa tygodnie mam tak ze zaczely sie troszke sypac, ale to moze przesilenie....? w sumie caly czas karmie a to witaminy zabiera.... na wlosy olej rycynowy, nafta,

Gość mam ten sam problem :(
9 miesięcy po porodzie. Podjęłam akcję ratunkową - przed każdym myciem na godzinę maska na włosy z nafty kosmetycznej, żółtka i oleju rycynowego,kosmetyki do włosów radical. Doustnie Capivit - piękne włosy z kwasem pantonthenowym. Po dwóch tygodniach jest trochę lepiej, włosy na pewno ładniej wyglądają, efekt odrastania podobno dobrze widać po jakiś dwóch miesiącach - więc czekam.

kobity idzcie do fryzjera na mocną regenerację włosów (olejki regenerujące+sauna) działajcie póki czas łykajcie preparaty z dużą zawartością wit A i E po porodzie zawsze jest nasilenie wypadania włosów bo tak działają hormony że w ciąży nic nam praktycznie nie wypada więc to co miało wypaść przez te 9 miesięcy musi wypaść po ciąży, ale jeśli jest tak tragicznie jak pisze autorka to na mocną regenerację biegiem marsz

Gość łomatkooooo
:O

U mnie też zaczęło się 3 miesiące po porodzie.Witaminy i niestety obcięcie włosów.Z włosów do pasa obcięłam się na boba.W zasadzie przez to włosy raczej nie rosną szybciej ale wizualnie zgęstniały-bo poprostu obcięłam te smętne sznurki które miały być włosami.

Gość sabaczka
Olej z kaktusa jest podobno bardzo skutczny na wypadajaca czape. Jednak nie wyproowalam osobiscie

Gość aguś24
Dobrze ciebie rozumiem mi jakoś 2m-c po porodzie zaczęły wypadać włosy garściami z dnia na dzień byłam w szoku nawet popadłam w depresje źle się czułam :( ale na szczęście poszłam do fryzjera skróciłam włosy brałam witaminki i z czasem wszystko przeszło to normalnie po porodzie, powodzenia